Брадли Купър надебеля заради нова роля

Красавецът е пуснал брада и корем
15 май 2014 15:38,
1
Брадли Купър надебеля заради нова роля
Брадли Купър Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Както вече се убедихме, в Холивуд не е необичайно най-добрите актьори да минават през екстремни трансформации на визията си, за да навлязат по-дълбоко в характера на героя си.

Брадли Купър е поредният, който го направи. Той напълня с 20 килограма за новата си роля в "American Sniper". Във въпросния филм, режисиран от Клинт Истууд, доскорошният холивудски красавец участва с британската актриса Сиена Милър.

Военната драма е направена по истински случай и представлява биографията на страховит снайперист, който е убил над 160 души.

39-годишният Брадли пресъздава образа на покойния войник от морския флот Крис Кайл, а 32-годишната Сиена играе неговата съпруга.

За целта Купър е пуснал шкембе и брада, а освен това работи усилено във фитнес залата и е натрупал доста мускули.

Въпросният военен е наричан Дявол от бунтовниците в Ирак и за главата му е имало парична награда. Кайл е прострелян и убит на стрелбище в Тексас през 2013-а. Лентата трябва да излезе по кината през 2015 г.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
"За целта Купър е пуснал шкембе и брада, а освен това работи усилено във фитнес залата и е натрупал доста мускули."Стела Стоянова, моля ви, обърнете внимание на това изречение, то доказва, че сте истински професионалист., в това, с което се занимавате! Интересно ми е, ако ви се наложи да напишете статия сам, без да копирате истински журналисти, дали ще имате по - голям успех?!