Фрейда Пинто: Не готвя, храня се по ресторанти

Индийската актриса краси корицата на Harper's Bazaar, Арабия
5
Фрейда Пинто: Не готвя, храня се по ресторанти
Снимка: Herper's Bazaar

Фрейда Пинто позира в дрехи от новата колекция на Chanel за последния брой на Harper's Bazaar, Саудитска арабия (юни/2014). Индийската актриса, която нашумя преди години с ролята си в "Беднякът милионер", прилича на арабска красавица в модната сесия на изданието.

В интервюто 29-годишната знаменитост говори за дългогодишното си приятелство с френската модна къща и за това, че винаги избира тоалети на Chanel за появите си на червения килим. Тя дори твърди, че чувства невероятна връзка с марката и че е искрено щастлива, когато носи нейните тоалети, тъй като те я карат да се чувства истинска звезда.

Фрейда споделя пред изданието, че най-голямата ѝ модна мания са обувките и дори не не знае колко чифта притежава. "Обуквите са моя истинска страст. Странното е, че дори не успявам да обуя всичките обувки, които си купувам. Не разполагам с достатъчно време. Така че те просто си стоят в дрешника у дома, а аз им се възхищавам."

Пинто споделя още, че мрази да готви - нещо, което не е типично за една индийка. "Не обичам да готвя. Считам, че престоят в кухнята е загуба на време. Предпочитам да се храня по заведения", категорична е тя.

Що се отнася до отношението ѝ към красотата Фрейда казва, че не се счита за красавица, особено когато е в компанията на други прекрасни жени. Тя споделя, че топмоделът Карли Клос ѝ е любимка. "Миналата година бях на събитие заедно с Карли и за мен беше непоносимо да позирам пред фотографите в непосредствена близост до нея. Тя е страшно привлекателна и до нея се чувствах като мравка."

Тази година по кината ще се появят два филма с Фрейда - биографичната лента "Desert Dancer" и романтичната драма "Knight of Cups", където тя участва редом до Кейт Бланшет и Крисчън Бейл.

Вижте снимките на Фрейда в галерията на Tialoto.bg,

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Zi преди 9 години
Много е красива мацката!
4
2
 
1
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Па кат си мързелива и проста едно яйце да не можеш да опържиш ще се храниш навън това е :D
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не обича да готви, защото не може. Всички които не могат така казват.
2
1
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
От кога стана ФрЕйда Фриидата?
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шукар шукре !!!!!!!!!!!!!!!!