Бианка Балти – по-съблазнителна от всякога

Италианската красавица направи фотосесия за Playboy
30 юни 2014 13:35, Теодора Драгоева
3
Бианка Балти – по-съблазнителна от всякога
Снимка: Playboy

Италианският модел Бианка Балти направи първата си еротична фотосесия за американския Playboy. Синеоката красавица украси корицата на броя юли-август 2014-та, а съблазнителните кадри са дело на фотографа Грег Лотус.

Преди това на корицата на популярното мъжко издание беше супермоделът Кейт Мос, която позира за специалната, шестдесета годишнина на Playboy, САЩ. Бианка от години е едно от лицата на италианската модна къща Dolce & Gabbana, но досега не се беше появявала в толкова разголена сесия.

Кейт и Бианка донякъде ни напомнят за времето на 90-те години, когато супермодели от класата на Наоми Кембъл и Стефани Сиймор се появяваха на страниците на Playboy, без да се притесняват, че това може да навреди на модната им кариера.

Освен това Балти позира и за новия брой на испанското списание Telva (юли/2014). В него тя носи колоритни дрехи и бански от новата колекция на Dolce & Gabbana, а сесията е направена от Джонатан Сагаде.

Вижте снимките на Бианка за изданията в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естетични са сн. 1, 6, 8, 9, донякъде и сн. 7. Останалите, да се чудиш защо са ги публикували в това списание - безвкусно облечено ***.