Най-горещите тенисисти в света

Разбира се, на първо място в класацията е Григор Димитров!
Обновена: 30 юни 2014 22:45 | 30 юни 2014 22:44, Теодора Драгоева
2
Най-горещите тенисисти в света
Снимка: mensjournal.com

В момента тече „Уимбълдън“ – най-старият и престижен турнир по тенис в света. Затова решихме да надникнем извън спортните умения и постиженията на играчите, за да видим кои са тези от тях, които са най-атлетични и с най-добър външен вид според феновете.

Няма как да не започнем с горещото, 23-годишно гадже на Мария Шарапова, а именно Григор Димитров, който освен това е и най-добрият български тенисист. Само припомняме, че преди Маша Гришо имаше флирт със Серена Уилямс. След него в класацията ни се нарежда испанецът Фелисиано Лопес, който вече е на 32 години, но прякорът в родината му е „Deliciano“ (възхитителен, разкошен) точно заради сексапилната му визия.

На трето място в класацията ни е най-добрият тенисист в света в момента – Рафаел Надал. Той е известен със своята мъжествена физика и неведнъж е споделял, че работи усилено не само на корта, но и във фитнес залата.

Като споменаваме „Уимбълдън“ не можем да пропуснем и британската тенис звезда Анди Мъри. Англичаните има за какво да се гордеят с него – той също има доста атлетично телосложение, а миналата година направи фотосесия за американския Vogue!

Италианският красавец в тениса се казва Фабио Фонини. Той е известен със своя чар и добър външен вид, както и с огнения си темперамент на корта. Другият тенисист, който е спечелил сърцата на феновете, е Томаш Бердих. Чехът може да се похвали със зашеметяващи сини очи и мускулесто тяло, което наскоро показа в чисто гола фотосесия за списание ESPN.

Висок, тъмен и красив са думите, с които често описват сръбския герой на тениса – Новак Джокович. Той има легиони от фенове, особено сред дамите в Източна Европа. Давид Ферер е другият импулсивен испанец, който е любимец на много жени. Той е известен със своята по-дълга кафява коса.

Накрая на класацията слагаме австралиеца Лейтън Хюит, който макар да е към края на кариерата си и да е примерен семеен мъж, все още може да се похвали с моделската си визия.

Вижте кои са най-горещите тенисисти-мъже в света в галерията на Tialoto.bg!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
5
 
! Отговори
Хахахаха до 1 преди 9 години
На ти минусче , фарисеино неверни. Григор Димитров е новият секс аидъл , всички жени и немъже подмокрят прашките с неговия голям. .... плакат на стената в спалнята ....трижди анатема на теб и федеркоф
1
6
 
4
 
! Отговори
9999 преди 9 години
Забравяте, че все още любимец на публиката е Роджър Федерер!