Кристина Агилера иска да се съблече за Playboy

Певицата обмисля гола фотосесия, след като роди второто си дете
14 авг 2014 11:36, Мария Дуковска
10
Кристина Агилера иска да се съблече за Playboy
Кристина Агилера; Снимка: V magazine
Явно Кристина Агилера много харесва тялото си и няма нищо против да го показва. Това доказва желанието ѝ да се съблече в провокативна сесия от снимки за Playboy.

Всъщност наскоро певицата засне една доста разголена фотосесия за списание V, в която показа нарастващия си корем. Изглежда Кристина изобщо не е от срамежливите знаменитости, защото иска да се разсъблече отново пред камерата. Нейното желание е това да се случи веднага, след като роди и влезе във форма.

Източник, близък до 33-годишната музикална звезда, сподели пред In Touch Weekly: „Тя иска да направи Playboy корица. Това е нещо, което тя искаше да направи, дори преди да забременее. Кристина винаги е обичала тялото си“.

Миналата година певицата успя да се раздели с 10 килограма, след като започна да спазва строга диета и да следва фитнес режим. По време на втората си бременност пък звездата е наела диетолог, който да поддържа здравословното ѝ тегло, за да може да се възстанови по-бързо след раждането.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: PlayboyКристина Агилера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
оф преди 9 години
За всеки влак си има пътници, за какво изобщо трябва да й коментирате теглото...
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименКато гледам - на снимката е дебела, щото е бременна...
4
11
 
5
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 9 години
Една жена, мине ли 23г. да и се забранява ,да се "разголва публично".А "баболюбите",могат да си ползват специализираните сайтове и издания,тип:30+,40+....
3
3
 
17
 
! Отговори
уважаващ жената преди 9 години
Хубав глас, но *** песни...а визията е направо ужасна и не, защото жената е грозна, а защото в стремежа си да се разхубави е запричичала на гротеска...т.е. прекалено намацана и изрусена. Има дебели жени, които излъчват чар и сексапил, а Кристина и слаба и дебела е просто намацана кифла. Вижте нашата Милица Гладнишка - яка дама, но красива, чаровна, остроумна и изключителна певица...жалко само, че прави кариерата си в тази мизерна държава.
2
8
 
8
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
Аман от стари лелки и баби,които "се точат",по вестници и списания. В течение на 20-30-40 години!
1
4
 
10
 
! Отговори
Алехандро преди 9 години
... но Плейбой любезно са отклонили поканата ...