Ким Кардашиян стана Жена на годината

Джона Хил грабна приза при мъжете на наградите на сп. Джи Кю
3 сеп 2014 14:42,
46
Ким Кардашиян стана Жена на годината
Снимка: БТА

Актьорът Джона Хил стана Мъж на годината на церемонията за наградите на сп. Джи Кю в Лондон, а Ким Кардашиян бе избрана за Жена на годината, съобщи Контактмюзик.

Приемайки наградата за стил от Брадли Купър, Джона Хил се присмя над първата си ученическа любов Емили, която разбила сърцето му, без да подозира, че ще стане Мъж на годината.

Риалити звездата Кардашиян напомни на всички, че пълното й име вече е Ким Кардашиян Уест. "Благодаря на сп. Джи Кю, че ме направи Жена на годината, както и на съпруга ми, че ме кара да се чувствам като Жена на годината всеки ден".

Джони Деп връчи наградата "Икона" на Иги Поп, за това че е "неспираема сила" и единственият човек ,"чието съществуване ни кара да мислим, че рок звездите са различен генетичен вид".

Ван Морисън получи от Боб Гелдоф наградата "Легенда на годината" за 50-годишнината си в музикалната индустрия и 40-те си албума.

Ринго Стар спечели наградата за хуманитарна дейност за това, че "проповядва любов и мир пет десетилетия".

Филантроп на годината стана Тони Блеър като признание за "неуморната му благотворителна дейност". Специалната награда на списанието получи актьорът Лиъм Нийсън.

Наградата за актьор на годината спечели Бенедикт Къмбърбач, а за изпълнител на главни роли - Колин Фърт за "неувяхващия си порив въпреки успеха".

Актьорът Джейми Дорнан, който получи ролята на Крисчън Грей в "Петдесет нюанса сиво", спечели наградата за пробив. Фарел Уилямс стана изпълнител на годината.

Наградата "Вдъхновение" спечели групата "Ню ордър". Дизайнер на годината стана Кристофър Бейли.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
do turkish преди 9 години
И ние вземхме,че ти повярвахме :) :)..Можеш само да се работиш на нея ;)
4
14
 
1
 
! Отговори
do Discovery преди 9 години
Абсолютно съм съгласен. Всички говорят,ама ако им се появи на вратата в тази премяна никой няма да я върне..Айде всички малко по-спокойно,все едно всички са с супер готини модели за жени :)
3
1
 
34
 
! Отговори
ЗАЩО? преди 9 години
Главата не ми го побира това!?!?!??! КАК? ЗАЩО? Кой луд е правил тази класация??? Аааааааааа чакайте малко понеже всичко в този сайт се копира директно от шефския офис през океана е нормално да...Има логика този глигут да е жена на годината само в САЩ, там 90% от жените са трицифрени така или иначе...Мда и "***" на годината може да вземе навсякъде, където все още има вкус за красота и нормални жени!!!
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
иии бре добитъкмашалана таква маса какъв белот се играепляскай го това гъъъзище
1
0
 
41
 
! Отговори
mery преди 9 години
Изглежда ужасно!

Спонсорирани публикации