Кончита Вурст ще се изявява в прочуто парижко кабаре

Тя ще стане първият травестит, допуснат на сцената на "Крейзи хорс"
26 сеп 2014 15:29,
77
Кончита Вурст ще се изявява в прочуто парижко кабаре
Кончита Вурст и Жан-Пол Готие Снимка: Reuters

Брадатата дама Кончита Вурст от Австрия, която спечели тазгодишното издание на песенния конкурс "Евровизия", ще стане първият травестит, допуснат на сцената на "Крейзи хорс" - храма на "голия женски шик", предаде Франс прес, позовавайки се на прочутото кабаре в Париж.

"Различната жена" Кончита Вурст - освободен творец, чиито изяви се отличават с грация, ентусиазъм и хумор, ще има участия в "Крейзи хорс" между 9 и 15 ноември. Тя ще поднесе на публиката в кабарето "блясък, сопранов глас, брада и потрепване на изкуствени мигли".

С участията си Вурст ще стане първият травестит, допуснат на сцената в храма на "голия женски шик" от създаването му през 1951 г.

От няколко години "Крейзи хорс" кани арт персони за неколкоседмични участия. Сред тях са френската актриса Клотилд Куро, американската бурлескова танцьорка Дита фон Тийз и френската певица Ариел Домбал, припомня агенцията.

Кончита Вурст ще интерпретира заедно с момичетата на "Крейзи хорс" три живи картини, базирани върху музикалния й репертоар. Мизансценът за спектаклите на 25-годишния травестит ще бъде създаден от хореографката Бланка Ли, а за тоалетите ще се погрижи дизайнерът Жан-Пол Готие.

За Кончита Вурст Париж е градът на любовта, синоним на чувственост и изключителни жени, а кабарето "Крейзи хорс" събира всички тези ценности на едно място. "За мен това е възможност да изживея едно бляскаво и забележително приключение", се казва в изявлението на брадатата дама.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
анти чалгар преди 9 години
Азисеее, Азисеее, виждаш ли каква кариера щеше да направиш? А ти чалга та чалга искаш да пееш...
54
1
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Хайде сега в Париж а догодина в Брюксел, да го (я) сложите на отговорна длъжност, и да Ви обясни *** ценности. Вместо да се лекуват те ми ги навират на първа страница, изперкал народ.
53
2
 
0
 
! Отговори
щастливеца 2 преди 9 години
и моля не ми изтривайте предходния коментар защото ще станете съуачастници на подобни негативни персони ,като господина ,който нарича България ..***!!
52
2
 
2
 
! Отговори
щастливеца преди 9 години
До мразя Кенефистаносвен 'Бай ***"..Алеко Константинов написа и разказа"Пази, Боже сляпо да прогледа!"...написал го е заради такива ,като тебе,*** смотан...заради такива ,които след като захлебиха с некви парици в чужбина започнаха да наричат своята родина...***....***!
51
1
 
1
 
! Отговори
реално от СНН преди 9 години
Кончита Вурст сега ще направи обиколка на света и хора от шоу-бизнеса ще представят поредното недоразумение на природата с мотива.БОГ НИ ОБИЧА ,ЗАТОВА НИ НАПРАВИ ТАКИВА!НА ЗАПАД ИМАТ ЕДИН РИТУАЛ ДА СЕ МОЛЯТ В ШОУ-БИЗНЕСА И ДА СИ ПРАВЯТ МАНТРИ ЗА ОБИЧ.ОБАЧЕ С ГОДИНИТЕ РАЗБРАХМЕ,ЧЕ ТИЯ ХОРА НЕЩО НЕ СА СЕ МОЛЕЛИ КАКТО ТРЯБВА,ЗАЩОТО ВЪВ ТОЯ БРАНШ ПОВЕЧЕТО СА СЪС МЕНТАЛНИ ОТКЛОНЕНИЯ.
50
1
 
0
 
! Отговори
Имани преди 9 години
Централна роля в поэициите на юдаиэма и християнството, относно хомосексуалността, эаема раэкаэът эа Содом и Гомор - два града, унищожени от Бог!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
Притеснен преди 9 години
И сега, ако Кончита вземе та забременее, какво става с контракта с Мулен руж?
48
1
 
12
 
! Отговори
Вили преди 9 години
Толкова комерсиално и отвратително, че нямам думи!
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАма че двойни стандарти :) на наш Азис му въртите кючеци по чалготеките ама тоз бил *** :)))----------азис е наш гей, кончита е еврогей.ако пееше чалга щеше да е популярен/на в булгаристанския ***...
46
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може и у парламенто,може и у Банкя.......
45
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази е рекламно лице на БСП !!!
44
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама че двойни стандарти :) на наш Азис му въртите кючеци по чалготеките ама тоз бил *** :)))
43
5
 
10
 
! Отговори
Ванката преди 9 години
Наш Азис е по-убав! :)))
42
2
 
19
 
! Отговори
as преди 9 години
Тия тотално изтрещяха
41
3
 
13
 
! Отговори
Ъпсурт преди 9 години
Къв е тоя гей спотинг?
40
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бившия посланник на САЩ Уорлик няма ли да има принос в кабарето и да участва ?????България не забравя грешниците. Особенно грешниците рушали в България с години. Не че новите посланници на Щатито са по-различни. И те са проводник на хамериканска "култура" прекланяща се пред "личности" като въпросното същество с неопределен пол от статията.ПП: С тия мустаки малко на туркиня ми прилича.
39
3
 
12
 
! Отговори
до 31 Моканина преди 9 години
Няма естетика в стремежа да застанем срешу законите на природата. Ако се заформя "третия пол", със сигурност това няма да е леко и безпрепятствено - не само СПИН и венерически болести, но и др. наказания ще възникнат.Да поживеем, ще видим.
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
представете си ако този перформанс беше на откриването през 1951.... - може би през 2080 - ще има подобен перформанс на някоя особено привлекателна тайландска ***.........
37
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти хибрид ли си,или *** си ?Защо си тъй опустошително грозна тъй, че мама и татко не щът те позна.
36
7
 
15
 
! Отговори
asdf преди 9 години
Започвам да си обяснявам защо халифите им режат главите на еврогейците и хамериканците. Това нещо на снимката е абсолютна гротеска.