Румър Уилис показва стройна фигура в нова модна кампания

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур видимо се е вталила
Обновена: 27 сеп 2014 08:56 | 27 сеп 2014 08:56, Теодора Драгоева
10
Румър Уилис показва стройна фигура в нова модна кампания
Снимка: Michael Avedon

Румър Уилис показва плът в серия от разголени тоалети за нова модна кампания. Най-голямата от трите дъщери на Деми Мур и Брус Уилис, която също се изявява като актриса в Холивуд подобно на родителите си, демонстрира нова, доста по-стройна фигура отпреди.

26-годишната Румър е лице на колекцията на нюйоркската дизайнерка Франциска Фокс. Сесията с платинената блондинка е дело на модния фотограф Майкъл Аведон. Сексапилните тоалети имат интересни акценти в кройките си и доста цепки, но иначе са решени в семпли, монохромни цветове – бяло, черно, сиво.

Наскоро Румър разкри, че не би могла да последва примера на по-малката си сестра Скаут, която наскоро тръгна из улиците на Ел Ей топлес, просто защото не е толкова смела. Тя казва: „Скаут е много смела, направо луда. Аз не знам дали бих могла да го направя.“

Скаут всъщност започна протестна кампания срещу политиката на Instagram да изтрива снимки, които показват зърната на женски гърди.

Румър наскоро празнува рождения си ден с торта във формата на пистолет, подарък от известната ѝ майка. Въпреки, че тя написа в социалната мрежа: „Най-хубавата торта, която някога съм имала. Благодаря на мама!“, видът на тортата предизвика доста критични коментари.
 

Вижте снимките на Румър в галерията нa Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Аве , на испански си е точно rumor
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И дизайнерката, и фотографът са гола вода.Сериозно са се напънали, но нищо не се е получило.Прибегнали са до известно име, за да успеят, но самата Румър не блести особено.Има хубав глезен, но ако не е дъщеря на тези звезди, си е напълно обикновено момиче....
5
0
 
1
 
! Отговори
do #3 преди 9 години
Rumor has it - Not Rumer
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прилича на майка си. Ако има акъл да не се пропие и продруса може и да стане нещо от нея. За жалост повечето богати деца от скука и простотия правят точно това.
3
0
 
12
 
! Отговори
Аштън преди 9 години
Аве, Демито е мноооого по-добро!
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо са я кръстили Слух (като клюка, не като човешкото сетиво?
1
6
 
12
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Пораснала глезла! Става за брутален секс!