Зорница е гнойна пъпка, заяви Евгени Минчев

Христова, Зорница, Кали и Мартин ще се борят за оставане във Vip Brother
Обновена: 3 окт 2014 14:15 | 2 окт 2014 10:27,
32
Зорница е гнойна пъпка, заяви Евгени Минчев
Кали разкрасява Зорница. Снимка: Vip Brother

Зорница Линдарева е гнойна пъпка в средата на един организъм, който вече няма нужда от нея и трябва да се излекува от такова присъствие. Това заяви Евгени Минчев при вчерашните номинации в къщата на Vip Brother.

Вчера Vip Brother и съквартирантите номинираха Йорданка Христова /като капитан на изгубилия отбор след поредното изпитание в къщата/, Зорница /със 7 гласа/ и певицата Кали /с 5 гласа/. Домсъветът посочи да бъде номиниран за изгонване и Мартин.

Номинацията на Зорница пък не беше никак изненадваща след изгонването на Тачо от къщата. Съквартирантите забелязаха страстта на Линдарева към алкохола още след влизането й в къщата. Заради поведението си пък някои от участниците в шоуто я определиха като психично болна. Към тях се присъединиха и най-близките й в къщата – Тити Папазов и Влади Варгала.

От Зорница се отказа дори и Жени Калканджиева, която забеляза радостта й след напускането на Тачо. „Приключвам с теб. Недей да забравяш, че аз може да изглеждам луда, но не съм тъпа!”, каза й Жени.

Зорница Линдарева пък отвърна на удара и номинира Жени и Иво. Линдарева отбеляза, че се чувства по-добре без Тачо в Къщата, но Жени е тази, която я кара да се чувства зле. Зори намира Жени за „агресивна мъжкарана”, което не й допада и й пречи да покаже истинското си лице. За втори Съквартирант тя посочи Иво, защото усеща, че той я избягва.

В Къщата се проведе поредната игра. Съквартирантите бяха разделени на два отбора. Всички трябваше да отговарят на въпросите на Big Brother, свързани с политически лидери. При даден верен отговор съответният отбор тръгва по екстремно трасе: басейн с вода, тръба и хлъзгава стълба.

Именно като капитан на изгубилия отбор Йорданка Христова беше първата служебно номинирана за вторите елиминации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
5
 
! Отговори
гост преди 9 години
Тая Зорница Линдаревва е *** жена без възпитание и никакви морална ценностна система.Освен това Линдарева взима наркотици смесени със алкохол и от там идва неадекватното и поведение.
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евгени Минчев е цирей на човечеството !Един "човек" с огромно самочувствие,без никакво покритие и отвратителен вкус! Да се чуди човек на продуцента, как може изобщо да се сети за такъв човек, а още по-вече да го назове "ВИП"! Но при наличие на толкова чалга,един *** е на линия в едно пошло шоу!
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До яМоже би си прав за кефът но не е доказано.Освен това дори не е публичен дом нито порнофилм.Нищо не е.Една луксозна къща пълна с комплексирани хора.
22
1
 
8
 
! Отговори
Баба Пена преди 9 години
Зорница може и да е гнойна пъпка,ама Евгени си е направо *** от разпадащото се тяло на старец болен от Алцхаймер.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно време анализирахме българската литературна класика,както и западноевропейската литература, а днес какво стана !?Анализираме обществен публичен дом
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами продуцентите съобщиха ли,че 15 души загинаха за 250 лева заплата???а тук шоу и вземаш хилядарки,а други умират?
19
1
 
24
 
! Отговори
ай си преди 9 години
Какви ти пъпки, всички са циреи в тая кошара.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бял ДанъкоплатецДа, има тежък инцидент вероятно с доста жертви, които инцидент е следствие от разградената ни държава, където всеки си прави каквото си иска, защото знае, че има ли връзки и кинти - няма проблем, без значение в какви ла.на се е забъркал.Поне за мен сайтът отразява пълно и адекватно събитията в Горни Лом.Не може да се спре всичко и да се говори и пише само за едно нещо, колкото и важно да е то, при положение че се случват и други събития, които за едни са важни, за други не
17
4
 
16
 
! Отговори
я преди 9 години
Линдаревата може да е леко куку, ама има убаво тяло и може да достави устен, преден и заден кеф. Ватманът не е пъпка, ами е направо използвана дамска превръзка. хахаха.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази ревла не се ли усещаше, че се натиска на Влади. Коварен човек е. Баща й трябва да се грижи за нея, не другите. Тя нали има баща?!
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се какви са тези медии и най вече Нова ТВ. -седнали няколко квачки в предаването на Гала и вече обсъждат ли обсъждат ,кой какъв бил ,,какво направил ,как бил облечен ,какво ял и пр. -сигурен съм че когато не са в ефир обсъждат и на кой как му миришела пръднята ...то вярно че всичко стана комерсиално и такива формати са правят най вече за пари -за участниците и продуцентите които печелят от рекламодатели ,но така представения продукт с тези "випове" е крайно смрадлив и предизвикващ погнуса!
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Женя ватманчето е гнойна п*тка в организма на обществото ни.
13
1
 
23
 
! Отговори
дон Випо Тъпоне преди 9 години
За следващата игра предлагам на продуцентите да направят наистина екстремно трасе за тези така наречени випове, което да включва чистене на свинеферма, копане на лозе, бране на коприва и дране на агне, че да се сетят откъде са тръгнали и къде все още се намират :) Випове :))
12
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв VIP може да бъде един ватман
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен1Kakuv Pazardjik be, choveche! Ta toj e "lord"! Lord - tova ne e shega rabota. A saberi ti 1 ooo ooo paunda i 4-5 tebepodobni ostrovitjani, na koito si okazval svoite "patentovani uslugi" i si kupi tazi smeshna titlichka.
10
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
приличащия на четка за тоалетна се присмял на момето! аман от гейзери!
9
2
 
41
 
! Отговори
DDT преди 9 години
Следващият ВИП Брадър да се проведе в работещ завод за утилизиране на боеприпаси. Само разкарайте работниците и оставете виповете.
8
2
 
37
 
! Отговори
Д-р Хашим Тачев преди 9 години
ВИП /брадър/ - Висша Изява на Простотията , услужливо пробутвана ни от всички възможни т.нар. медии .Всичката тази енергия и пари от SMS-и ако беше впрегната за някоя наистина благородна кауза - щеше да е много добре ! Уви , простотията ни залива всекидневно , целенасочено и повсеместно ...
7
1
 
33
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Ама то идеята съответно цялото предаване е "гнойна пъпка" цъфнала в най-гледаното време на НТ!
6
2
 
33
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 9 години
Не чета статиите за тези ***. И не ги гледам (и никога не съм ги гледал). Отбих се просто да кажа, че точно днес НЕ Е НЕОБХОДИМО да четем за тези "вип" персони.Призовавам конкретно Ники Кънчев, който е умен мъж и който харесвам като водещ, да направи така, че за тези няколко дена около тази национална трагедия да ни спестяват (или поне силно ограничат) новините за "вип"овете.

Спонсорирани публикации