Скъли от "Досиетата X" призна за лесбийската си афера

Актрисата Джилиън Андерсън даде ексклузивно интервю
Обновена: 6 окт 2014 22:24 | 6 окт 2014 22:22, Мария Дуковска
18
Скъли от "Досиетата X" призна за лесбийската си афера
Снимка: сп. Red
Актрисата Джилиън Андерсън за първи път говори за лесбийската си връзка от миналото в новия брой на списание Red. Ексзвездата от сериала „Досиетата X“ е имала дълга връзка с жена в гимназията.
 
Причината тя да реши да говори за хомосексуалните си отношения с въпросната жена е фактът, че бившата ѝ любовница наскоро е починала.
 
Андерсън разкрива пред изданието, че е готова да говори за тази история от личния си живот именно защото не може да забрави въпросната жена. „Тя се казваше Мейл и почина от мозъчен тумор преди една година. По-рано никога не съм говорила за нея, но истината е, че тя беше красив човек, който внесе много смисъл в живота ми и аз искам да я почета, вместо да крия връзката си с нея.“

Джилиън добавя: „Преди доста години вече не бяхме заедно, тя ми се обади по телефона и ми каза, че са ѝ предложили голяма сума пари, за да продаде нашата история на жълтите медии, но е отказала.“

„Тя наистина можеше да използва въпросните пари. Именно затова почувствах, че е много важно да разкрия тежестта на този тип отношения, за да покажа, че съм изживяла истинска любов с жена и не изпитвам срам от този факт“, казва още Джилиън.

Актрисата има двама бивши съпрузи и дългосрочни отношения с Марк Грифитс, който е баща на двамата ѝ синове. Преди години тя разкри, че е бисексуална в списание Out.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
До До ИвановБлагодаря за обидата - ще те оставя да си я поставиш сама на себе си в края на коментара :)"Това, че жената е можела да вземе пари, НЕ означава, че е била в нужда."На това отговорих в коментар 12 - именно това е основната причина да не вземе и парите - че нуждата не е била налична!Всъщност, това че можеш да четеш и се мислиш за умен, са 2 различни неща нали :) - та от това че не ги е взела когато не е имала нужда, не следва че е ДОСТОЕН ЧОВЕК и не би ги взела при нужда
12
1
 
1
 
! Отговори
До Иванов преди 9 години
Иванов, Иванов...живееш си ти в своя свят, явно щастлив и доволен от себе си и собствената си философия :) *** си ти.Изкривяваш фактите в статията и налагаш своя деформиран прочит.Това, че жената е можела да вземе пари, НЕ означава, че е била в нужда.Защото, самата история е можела да и донесе допълнителни пари, които тя е отказала.Едното не предполага задължително другото.Ако ти сега можеш да получиш определена сума, над твоите доходи, но ти я откажеш, значи ли, че си в нужда??
11
2
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
А като е "красив човек" и ти е "внесъл смисъл в живота", защо не си СЕГА с нея?или налагаш, като е красив някой, просто да преспим с него /РАЗВРАТ/, щом това + внасянето на смисъл не е достатъчно за обвързване!!защото ако не налагаше РАЗВРАТ, нямаше да си спала с нея, но дори и да беше, не беше длъжна да ни го "споделяш", нали?А ако сте били обвързани и затова не е можело да се обвържете 2-те, то това е прекрасен пример за семейни ценности и следователно и двете сте "стойностни" хора!
10
2
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
До Иванов - продължение за 10"И като си такъв моралист, ти даваш ли постоянно пари на старите си гаджета, ей така...за да не са в нужда."НЕ - НЕ ДАВАМ, НО И НИТО СЕ ФУКАМ (1), НИТО СЕ ИНТЕРИСУВАМ (2), НИТО НЯКОЙ ЗНАЕ (3)! - преброи ли всички противоречия в които живееш маймунски :)))))"*** винаги дава съвети и осъжда другите, без да погледне себе си преди това."До тук гледам, че ТИ *** ме осъди ими даде съвети, без да знаеш нищо за мен и без да можеш да мислиш :)
9
2
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
До До 9Ех.. провокирах ли една "Хинтилигентна" *** да се обади :))"Това, че не е взела парите, не означава, че е била в нужда!!! Или че е била на улицата." - ами, като не е била в нужда и не е била на улицата, то следва, че не са и били нужни тогава парите, та няма как да изхожда когато са и вече нужни, с възможността преди това да ги е взела?Значи, щом не си имал нужда и не си ги взел, това не те прави достоен, след като когато имаш нужда може и да ги вземеш :)))
8
2
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
До ВагнерРестарт, нали?!!Предполагам вярваш, че този рестарт ще го даде Путин? С нова визия за човечеството и добре ще подреди еврейската машина???Промити сте много. Тази държава промива мозъците на всички в нея. Започват да мислят деформирано и извратено, точно като теб.
7
2
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 9 години
До ИвановТова, че не е взела парите, не означава, че е била в нужда!!! Или че е била на улицата.И като си такъв моралист, ти даваш ли постоянно пари на старите си гаджета, ей така...за да не са в нужда.*** винаги дава съвети и осъжда другите, без да погледне себе си преди това.
6
5
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
Ха, Ха... и каква причина да ВИ промият са ви измислили само :)Противоречие:"тя ми се обади по телефона и ми каза, че са ѝ предложили голяма сума пари...Тя наистина можеше да използва въпросните пари." - А ТИ ЗАЩО НЕ И ДАДЕ, А СИ Я ОСТАВИЛА В НУЖДА?На всички ТОЛЕРАСТНИ, им пожелавам от сърце да ги оставят жените им, поради сексуална необходимост от другия пол, а дъщерите им, даже да нямат възможност да продължат рода си от приет обратен разврат
5
13
 
2
 
! Отговори
shrek преди 9 години
Тая е Coyote Ugli!
4
7
 
14
 
! Отговори
новинар преди 9 години
Новина, вече е, ако някоя известна личност не е обратна.Всъщност, май обратните са прави, правите - обратни... Или обратното!? Обърках се с тези новини вече - кой прав кой обратен... Кой крив кой прав!?!
3
3
 
20
 
! Отговори
хи преди 9 години
Страшна пичка!
2
15
 
12
 
! Отговори
Вагнер преди 9 години
Еврейската пропагандна машина не спи.Трябва да се налагат новите ***-атлантически ценности!И какво по-добро от поредната еврейска нескопосана актриса,която да ни обясни колко е добре да си Би-Турбо,но и да не се криеш.Сега и евреинът Д.Духовни да си признае ,че е с двойна турбина.....!_______________________________________________________________На светът мили братя и сестри му трябва ре_СТАРТ........Еврейщината ни докара до тук.Не само нас,цял свят е изсмукан от тези кърлежи.
1
27
 
24
 
! Отговори
нормален преди 9 години
На кого му пука? Нямаме ли си други проблеми, че да толерираме холивудската простащина?