Как да се държите с нея в най-изнервените дни от месеца

Наръчник по оцеляване
15 окт 2014 23:00, Теодора Драгоева
24
Как да се държите с нея в най-изнервените дни от месеца
Снимка: outnow.ch

Мъжете знаят, че има някои дни от месеца, в които трябва да са кротки като агънце и по-ниски от тревата, ако не искат да отнесат викове и скандали от половинката си. Когато тя е в ПМС, светът за нея е черно-бял и една грешна стъпка, дума или мисъл може да я извади от равновесие.

И все пак, ако сте в млада връзка и още не сте се сблъскали и разбрали хормоналните промени, влияещи на настроението ѝ през месеца, ето как трябва да се държите, за да запазите мира в дома си по време на нейния предменструален синдром:

Проявете извънредна нежност и внимание

Може да не ви допадат романтичните комедии, блудкавите сериали и вечерите в нейния любим ресторант, но сега трябва да стиснете зъби и да се съгласите с желанията ѝ. Забравете мача и новините – иска да гледате любовна комедия, съгласете се. Иска да се гушкате на дивана? Гушкате я.

Купете всички видове шоколад, които обича

Когато наближи периода на ПМС, гледайте да сте снабдени с много шоколад и сладки изкушения, Те ще опитомят звяра в нея, както и ще облекчат главоболието. Бъдете предвидливи и набавете и различни болкоуспокояващи, ще ви потрябват.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената си е жена.Но,мъж да е неврозен и вечно недоволен това поведение не е нормално за един мъж.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 10Един ,така послушал "умния"си приятел жената,приятелката си вдигнала дирмите и у дома.Вече 10 година си" ближе" раните и не може да си върне жената.Тя вече изобщо не желае след 10години да има общо с него.Онази връзка по между им е изгубена.На приятел съвет не взимай, нито ти е в къщата,нито знае каква е жената с която имаш отношения.И с която живееш.Да не кукуваш един ден сам от целомъдрието на добрите ти приятели.Двусмислието на анонимни люде.Много глупав.От глупав,най-глупав.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кисел и вечно недоволен от живота мъж е много по жестоко от изнервените дни от месеца при жената.
12
0
 
6
 
! Отговори
Смело с ръце преди 9 години
До ПатилМъж към половинката си, която е в цикал:- Прелестна си, скъпа!- ТИ ЛИ ЩЕ МИ КАЖЕШ КАКВА СЪМ БЕ!!!
11
0
 
8
 
! Отговори
Патил преди 9 години
Кажете и че е красива. Ако започне да съска, отдръпнете се на няколко метра, и внимателно хвърлете към нея един шоколад.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ОбичамЕ, понякога и шоколадче :)
9
3
 
4
 
! Отговори
! преди 9 години
Един съвет за мъжете - не прекалявайте със съчувствието и глезенето. Колкото повече угаждате на една жена поради това че е в ПМС, толкова повече ще ви се качва на главата при следвашия. Не казвам че не трябва да се проявява толерантност и разбиране, но в ниаккъв случай не трябва да се прекалява с неша като "да и купите любимия и шоколад" или да гледате *** филми. Ако го направите веднъж, пригответе се да го правите цял живот или поне докато не смените жената.
8
5
 
6
 
! Отговори
Курти преди 9 години
Деева и жените, деева....Ама, пусто чукане.....
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПМС ли? По-страшен е МС. Тогава освен "хормонални промени" често явление са и болките - в по-тежките случаи водещи до гадене, виене на свят, нетрудоспособност, общо неразположение. Така че винаги имайте под ръка обезболяващи, ако жена ви/приятелката ви е с тежа форма на МС. Лигавщините със сапунките ги оставете на страна, защото в описания случай жената ще иска единствено да легне и да се гърчи с грейка на корема и с шепа хапчета.
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отговорно твърдя, че съществува ПМС и той започва около седмица преди цикъла, тежки са и първите 2 дни от цикъла. Дет се вика, около 1/3 от месеца ни отива в нерви за нищо, после ни е криво, ако сме направили големи скендъли. Май ще излязат прави мъжете, че ние не сме много хора... Всичко това и в работата пречи... Абе, трудное да си жена.
5
6
 
4
 
! Отговори
До DS преди 9 години
Точно кифли.
4
10
 
26
 
! Отговори
ds преди 9 години
ПМС не същестува! Това, че прости кифли като тебе си търсят причини да стъжняват живота на някой мъж докато се правят на ощипани девственици е съвсем друга тема. Ако ти си търсиш мила писателко причини да оправдаеш нервните си кризи това е друга тема. Защо има жени дето и през въпросният ПМС са добри и мили ? Аман от кифли
3
4
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
tova napravo smardi na licemerie i na fal6
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Палите колата и отивате на гости при приятели за 4-5 дни. Иначе тежко ви и горко.
1
2
 
41
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Дивите жени не се опитомяват !Това не е като обяздване на кобилки ...ако жената хапе и цвили бегайте далече веднага щом видите ,че има отклонения от нормите...Иначе ще си загубите най-прекрасните години от живота!