Алесандра Амброзио – посланикът на идното лято

Бразилката позира в рекламна кампания на марката Schutz
24 ное 2014 09:39, Теодора Драгоева
3
Алесандра Амброзио – посланикът на идното лято
Снимка: Schutz

Топлите слънчеви дни, носещи усмивки и позитивизъм, са нещото, което най-много ни липсва от лятото. И морето, разбира се.

За щастие, новата фотосесия с участието на горещата бразилка Алесандра Амброзио е като доза слънчеви лъчи, морски бриз и добро настроение в едно. Това е и причината официално да обявим красавицата за нашия посланик на лятото.

Моделът позира в новата рекламна кампания на марката Schutz, която между другото не за първи път се спира именно на Амброзио за рекламно лице. Едва ли някой ще се изненада, когато кажем, че бразилката, както винаги изглежда прекрасно!

Изрязаните бански идеално подчертават формите на Алесандра, чиято пленителна визия дори леко измества фокуса от рекламираните аксесоари. Все пак кой ще иска да гледа чантата, когато тя си съперничи с изваяните дълги крака на модела?

Все пак, съдейки по предложенията на Schutz, лято 2015 ще бъде смесица от високи платформи, много и ярки цветове, елегантни обувки и неостаряващи класически модели. За отличаващия се декор на фотосесията, с който допълнително се подчертава колоритността на колекцията аксесоари, се е погрижил арт директорът Джовани Бианко.

А сега посетете галерията на Tialoto.bg и поне за кратко се пренесете в безгрижните и секси летни дни в компанията на Алесандра Амброзио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 9 години
Май ще е върнете ако ви дойде. Аз обаче не бих е върнал...
2
0
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Тая е евро-бразилка - малцинство.Оригиналните са ниски, черни и с големи дирници.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма дупе.не е бразилка