Джуд Лоу бил на мисия с подводница, за да се подготви за роля

Филмът "Черно море" излиза по екраните следващия месец
Обновена: 28 ное 2014 20:47 | 28 ное 2014 20:10,
5
Джуд Лоу бил на мисия с подводница, за да се подготви за роля
Джуд Лоу Снимка: архив, Reuters

Британският актьор Джуд Лоу е бил на двудневна мисия заедно с британските ВМС, за да се подготви за ролята си във филма "Черно море", който предстои да се появи по екраните, съобщи Контактмюзик.

Звездата от филма "Талантливият мистър Рипли" този път се превъплъщава в роля на капитан на подводница, която преследва превозващ съкровище нацистки кораб в трилър. Лоу е прекарал известно време заедно с британските ВМС, за да придобие опит преди снимките.

"Бях късметлия, че Кралският военноморски флот на Великобритания ме покани да участвам в двудневна мисия с подводница. Честно казано, придобитият по този начин опит е за предпочитане пред каквито и да било изследвания", разказа актьорът пред сп. "Ескуайър". 

Филмът "Черно море" трябва да се появи по екраните във Великобритания следващия месец.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
сдф преди 9 години
До Питам бе !Ми то и аз питам ама ме мързи да търся за филма (предвид че е поредния третокласен бул произведен в БГ). Ако това е рекламна статия, беше много неуспешна, само това мога да кажа... Малко като съвети за това как се правят нещата: пускаш некъв засукан трейлър в тубата, снимки (може и на разгърдени актриси), местолоположение къде са били снимките (да се кефат местните, защо не), малко тийзинг информация за филма (тук нема такива екстри в тая осратия).
2
0
 
7
 
! Отговори
Питам бе ! преди 9 години
Ама за нашето Черно море ли ще е филма ?
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а браво ! пък днес и други подводничари се проявиха-от александър невски също бе изстреляна булава....160 бойни глави по 10 хирошими всяка от тях...майтап бе, обама, стрелбата е с циментови бойни глави (като твоята)