Крисчън Бейл за Клуни: Спри да се оплакваш от славата

Талантливият актьор дава интервю за списание WSJ
Обновена: 5 дек 2014 13:12 | 5 дек 2014 13:12, Теодора Драгоева
7
Крисчън Бейл за Клуни: Спри да се оплакваш от славата
Снимка: WSJ

Крисчън Бейл позира за списание WSJ във визия, подобна на последната му кинороля, а именно тази на Моисей.

Скоро ще гледаме талантливия британски актьор в библейската история на Ридли Скот „Изход: Богове и царе“, а междувременно той дава откровено интервю за декемврийския брой на изданието.

40-годишната звезда от хита „Американска схема“ споделя някои от своите възгледи относно другите знаменитости в Холивуд, като например Джордж Клуни, които редовно се оплакват, че папараците и таблоидите нахлуват в личния им живот.

„Това е толкова скучно! Джордж трябва просто да млъкне, да си живее живота и да спре да се оплаква от славата си. Аз не се вайкам за подобни неща“, казва Бейл.

Той допълва: „Бях в Италия с жена си, аз отивах на работа, а тя искаше да се разходи, но охраната на хотела не я пусна да излезе, защото пазели неприкосновеността на личния живот на Клуни, който в този момент беше в същия хотел. Това доста ме ядоса. Подобно поведение най-малкото подкопава чуждото достойнство!“

Черно-бялата фотосесия с Бейл е дело на фотографа Микаел Янсон, а Крисчън носи дрехи на Ralph Lauren, Melet Mercantile и What Goes Around Comes Around.

Бейл си припомня и как почти загубил ролята си във филма от 2000 г. „Американски психар“, който го направи известен, и то заради Леонардо ди Каприо. В крайна сметка Лео се отказал, а той проявил огромна упоритост пред режисьора на лентата и той решил да експериментира с него.


Вижте снимките на Крисчън за изданието в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
0
 
! Отговори
до fen преди 9 години
Има цирей на окото.Там ли му е чарът?Изказвай се по културно *** офца
1
0
 
14
 
! Отговори
fen преди 9 години
*** пича, винаги съм го харесвала!