Завръщането на Мадона

Кралицата на попа е новото рекламно лице на Versace
6 дек 2014 19:46, Мария Дуковска
20
Завръщането на Мадона
Снимка: Versace

След близо 10 дълги години от последното участие на Мадона за Versace, иконата се завръща като рекламно лице за модната къща.

Кадрите са част от кампанията към колекция пролет-лято 2015 и са заснети от легендите във фотографията – дуото Мерт Алас и Маркус Пигот.

Едва няколко часа след официалното обявяване на новината бяха представени дебютните кадри от своеобразното завръщане на Мадона за Versace.

Ексклузивните снимки намериха своето място в Instagram профила на самия Мерт Алас.

На тях виждаме иконата да позира в предизвикателни и създадени като че точно за нея силуети, сред които ефектна черна рокля от прецизно перфорирана кожа и провокативна комбинация с блестящ топ.

Специален фокус е насочен към дръзките акценти, характеризиращи се с обемна чанта, масивни бижута и задължителното брандиране с емблемата на Versace – горгоната.

Черно-бялата кампания на Versace за пролет-лято 2015 отбелязва невероятната съвместна работа между утвърдени в своята индустрия легенди и се явява своеобразно доказателство за това, че именно те са най-добрите дори и след 10-годишна пауза.

Първите рекламни кадри можете да видите в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Мадонакампанияреклама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-успешното турне на Мадона обаче остава A Stick And Sweet от 2008/2009г, което отчете 408 милиона долара приходи. Тя събра 305 милиона долара от последното си турне MDNA. Като събереш цифрите само от тези две турнета и то се вижда. Прибавяме печалбата от продадените 300 милиона копия, плюс реклами и всичките и концерти, със сигурност ще надхвърли един милиард. Дали човек без глас би постигнал това, едва ли.
14
6
 
3
 
! Отговори
Грего преди 9 години
Мадона никога не е била певица, а perfermer - не знам как е на български. Жената вдига шум, раздава се на сцената, но истината е, че в пеенето никаква я няма - това обаче не омаловажава успехите й. Спечелила е от годините, в които шоубизнеса е бил скучен - погледнато от днешна дата и нейните неща сега са скучни, но тогава е скандализирала. Истината е, че в Америка днес непеещи изълнители няма - Бийонсе, Гага, Риана, Тейлър, Джъстин, всички наистина са уникални таланти
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мадона си е Мадона и това е вечно нито ще си отиде нито ще се завръща!
12
4
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
да, мадона има много пари, да мадона е спечелила много награди, успешна е била през годините много и определено е звезда в поп-а.Факт обаче е, че като глас е доста посредствена певица ... но това изглежда няма голямо значение
11
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисля, че Лили (Иванова) е много по-добра певица. Спрямо нея Мадоната е като някакво недоразумение
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма ли кого да снимат?Това не привлича клиенти,а ги отблъсква.Добре не са работили с нея 10 години,а защо го правят сега.Нито младите ще привлече (все пак е на 56),нито по-зрелите.Има вид на съсухрена бабичка и ако не е фото шопа сигурно е страшна.Познавам хора на тази възраст които изглеждат много по-добре.Явно остарява и иска да напомни за себе си,само че не е избрала правилен подход,Колкото до това що за певица е може да се поспори.Прави шоу,но пеенето не и се получава.Ама някои я харесват.
9
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ли *** Балкански мрази успелите хора?
8
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мадона е най добрата денс певица в света. Професии певица, композитор, текстописец, музикален продуцент, танцьорка, актриса, филмов продуцент, режисьор, моден дизайнер, писател, предприемач.
7
2
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
аха, тръгнала по вечният път на Лили Иванова
6
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дори човек да не я харесва и слуша, не може да не признае, че е майстор от най-висша класа. Заразява залата с невероятната си енергия, напълно се отдава на музиката и танца, без да оставя и намек за възрастта. През 30-годишната си музикална кариера Мадона е спечелила седем награди "Грами".Вписана е в Книгата на рекордите на Гинес като най-успешната изпълнителка на всички времена. Световните продажби на албумите й надхвърлят 300 милиона копия. По някои данни сега състоянието й се изчислява на над 1 милиард долара
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велика е в превъплъщенита си!
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не би най-после на стари години да е пропяла?
3
20
 
10
 
! Отговори
IND преди 9 години
Няма по-велика от Madonna!
2
9
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
А! Ти *** ли си?Да!
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То бива фотошоп но това на снимката вече е извратевно. Мадона е на 56 години. Тази на снимката е на колко че не чух?