Джесика Частейн: Брад Пит даде тласък на кариерата ми

Талантливата актриса показва своя финес в списание InStyle
10 дек 2014 20:34, Теодора Драгоева
3
Джесика Частейн: Брад Пит даде тласък на кариерата ми
Снимка: сп. Instyle

Красивата червенокоса актриса Джесика Частейн позира пред обектива на Джанпаоло Сгура за корицата на новия брой на списание InStyle (януари/2015). Звездата от хита "Интерстелар" носи дрехи на Celine, Chloe, Valentino, Dior, Vera Wang, Saint Laurent и др.

Ето и няколко акцента от интервюто с 37-годишната носителка на наградата "Златен глобус": 

За това как Брад Пит е променил кариерата ѝ, избирайки я за снимките на "Дървото на живота": "Когато подписах договора си за филма "Дървото на живота" през 2010-а, аз все още бях неизвестна актриса. Малко след мен към филма се включи и Брад Пит и аз осъзнах, че това ще промени кариерата ми. Известно време бях изплашена да не ме уволнят от проекта заради някоя по-известна актриса. Трябваше ми цяла една седмица снимачен процес, за да мога да се отпусна и да се отърся от факта, че партнирам на Брад."

За това, че избягва да влиза в романтични отношения с други актьори: "Още в началото на кариерата си като актриса си казах, че ще се старая да стана известна с работата и с таланта си, а не с това с кого излизам. Не бих започнала връзка с друг актьор може би и заради факта, че никога няма да съм сигурна дали отношенията ни са реални, или са някаква игра."

За това, че бяга от стереотипа, когато си избира роли: "Когато за първи път се впуснах в актьорската кариера, установих, че има два вида роли за жените - или на красивата приятелка или съпруга на главния герой, която обаче не е много интересна като образ, или на жертвата. Тогава реших да търся по-добри роли за себе си и да се пазя от този стереотип. Исках да пресъздавам интелигентни, силни, но и уязвими жени."
 

За да видите снимките на Джесика, посетете галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А преди това я е дарил с мощни любовни тласъци изотзад...
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да , щом си започнала да се издигаш след него, разбирам и какъв е бил всъщност "тласъка" !! - отзад!