Гейoвете в Холивуд, които поемат роли на хетеросексуални

Топ 12
24
Гейoвете в Холивуд, които поемат роли на хетеросексуални
Снимка: Getty Images

През последните няколко години в Холивуд е много актуална темата за правата на хомосексуалистите, а гей обществата дори успяха да узаконят еднополовите бракове в много страни на Запад.

Звездите се надпреварват да изказват своята подкрепа за гейовете и лесбийките, а голяма част от знаменитостите, които криеха години на ред своята обратна ориентация, започнаха постепенно да „излизат на открито“.

По-интересното в случая е, че дори тези актьори, които смело заявиха пред света своята хомо или бисексуалност, продължават да поемат роли на хетеросексуални във филмите и сериалите, в които участват.

Британският красавец Люк Евънс е поредният такъв случай. Той е споделял в интервю, че е гей, но умело изигра мъжествения и страховит граф Дракула в лентата „Дракула; Неразказан“, а освен това играе семейния мъж с две деца Бард в трилогията „Хобит“.

Вижте кои са другите актьори от тази класация в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Учителка преди 9 години
До 1След "понктуацията" няма запетая. Явно и Вие трябва да преговорите някои граматически правила!И сега по темата: Смятам, че хетеросексуалните, които обръщат внимание дали някой мъж е гей или не, са прекалено комплексирани. Никой сигурен в сексуалността си мъж не би се притеснил или чувствал некомфортно в компанията на гей.
10
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 9 години
До другПунктуацията, би помогнала на много хора да разберат написаното.
9
2
 
3
 
! Отговори
друг преди 9 години
До Валентинзащото Вальо ако не им го каже човек те започват да ти се натрисат като конски мухи в работата след като някой гей си я върши добре не ми пука но ако не си я върши и парадира че е дискриминиран не мерси работил съм и с двата типа кадърни и некадърни гейове вторите мислят че са винаги прецакани и не вършат работа а първите се концентрират как да свършат работата и я вършат а личното им пространство никой не го нарушава и те не са досадни като първите комплексари
8
13
 
12
 
! Отговори
иво преди 9 години
Много обичам коментари от типа на: "Нямам нищо против гейовете, но да не го афишират!" Ами значи имаш против, което е тъпо, а теб те прави ***!
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А за гейовете в БГ какво юе кажете?Парламента не ги побра всичките... останалите са дискриминирани.
6
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дреме ми за пидуренгелите. Важно е да не пречат и да не се афишират. Д-ттааата са си техни - да си ги копат.
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заглавието "Гейoвете в Холивуд, които поемат роли на хетеросексуални" звучи така, сякаш това е някакво изключение и всъщност гейовете в Холивуд играят само гейове. Говорим за актьори. Важна е играта. Защо на пишете за Патрик Суейзи, който знаеше че умира, но направи страхотна роля в "Звярът"? Или за Анди Уитфилд? Но по-важна е изкривената представа за сензация, предназначена за изкривени мозъци. Не искам да познавам хората, на които тази статия им харесва!
4
17
 
17
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
"Не ми пречат но , неразбирам защо трябва постоянно да ми натякват тяхната креватна ориентираност.Правете си любов но, аз не държа да зная за нея."А защо отвори да четеш статията като не те интересува?
3
4
 
30
 
! Отговори
Man United преди 9 години
По безмислена и "празна" статия не бях чел скоро.В нея не се казва абсолютно нищо.Още повече, че Дракула: Неразказан е едно изнасилване, на историята.Даже изнасилване е доста мека дума.В никакъв случай не го гледайте! Шокиращо *** филм!Както и да е.Немога да повярвам, че някой хора си изкарват парите с такива безполезни "статии".Все едно ми каза:Има гейове.Последно време парадират повече.Има и актьори гейове!Тоя актьор е гей!Той изигра роля на не-гей!Е, и ?
2
11
 
3
 
! Отговори
Бъмзи преди 9 години
Аааахххх ... Стамате, много си палав ама ... аааааахххххххххх!
1
3
 
47
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Това че казват : аз съм гей.не означава че са такива.Има хора с парички на които им трябват хора известни да подкрепят гейовете и за това плащат.Реклама, бизнес ,зависимост.Но доста от тях са си чисти гейове.Не ми пречат но , неразбирам защо трябва постоянно да ми натякват тяхната креватна ориентираност.Правете си любов но, аз не държа да зная за нея.