Гуинет Полтроу: С Крис не се разделихме драматично

Актрисата разказва за отношенията си с бившия
6 яну 2015 21:46, Мария Дуковска
1
Гуинет Полтроу: С Крис не се разделихме драматично
Снимка: Marie Claire

Изминалата 2014-а година бе много важна за Гуинет Полтроу. Чаровната холивудска звезда се раздели със съпруга си Крис Мартин след десет години брак, макар че двамата успяха да запазят добрите отношения помежду си. Въпреки случилото се актрисата не спира да гледа положително на живота, да се грижи за децата си - и не на последно място, за своето тяло.

Гуинет е известна със здравословния начин на живот, който води. За него може да съдим по последната ѝ фотосесия за американското списание Marie Claire, където 42-годишната звезда изглежда повече от отлично.

Във февруарския брой на изданието Гуинет Полтроу говори открито за личния и професионалния си живот. Ето и най-важните акценти:

За раздялата ѝ с Крис Мартин: „Нямаше нищо драматично или нещо подобно. Построих живота си, стараейки се да бъда всичко за всички хора, но аз просто не можех да го правя повече. Чувствах, че сякаш не ми беше позволено да имам нужди, трябваше да доказвам колко съм специална, като правя всичко и се грижа за всички“.

За сегашните си отношения с Крис: „Ние се старахме наистина много, за да стигнем дотук. Ние сме много, много близки и това е толкова хубаво. Имам чувството, че по някакъв начин това е връзката, която ни е писано да имаме“.

За предприемачеството: „Знам какво искам да направя и аз ще го направя. Не ме е грижа толкова за мъжете, но ми се иска другите жени да проявяват малко повече разбиране към другите жени. Има място за всички“.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте сесията на Гуинет Полтроу за февруарския брой на списание Marie Claire, САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.