Дженифър Лав Хюит е бременна за втори път

Актрисата вече има една дъщеря
8 яну 2015 12:20, Мария Дуковска
17
Дженифър Лав Хюит е бременна за втори път
Снимка; Getty Images
Дженифър Лав Хюит oчаква второ дете от съпруга си Брайън Халисей, съобщава списание Us Weekly. Актрисата роди дъщеря си Отъм Джеймс преди малко повече от 12 месеца (в края на 2013-а).
 
Нейният говорител е казал пред изданието следното: "Дженифър и Брайън са изключително развълнувани от възможността да станат родители отново, по-късно тази година."

Двойката се срещна на снимачната площадка на сериала на NBC "Любовта хапе", а по-късно те работиха заедно и в нейния сериал "Клиентският списък". Връзката им датира от около три години. Влюбените се сгодиха през юни 2013 г., а през ноември на същата година сключиха и таен брак.

35-годишната чаровна брюнетка каза малко след годежа си с Халисей, че няма търпение най-накрая да създаде семейство. Хюит сподели още, че се е чувствала отлично по време на първата си бременност.

"Някои жени имат наистина тежки бременности, но не и аз. За мен това беше един много хубав, щастлив период", изтъкна тя.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 8И още една важна добавка към Вашите доводи:На снимката е без фотошоп!Да е жива и здрава.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А не бе! Интересува ни. Може и да не си бременен, но мислиш ли да забременяваш. Ако не мислиш, то някаква операция за пола поне можеш да планираш? Или пък нещо друго. Във всеки случай дръж ни в течение, че да знаем. :) Поздрави от $$$$$$$офия, България и .......за Синди от Аустрейлиъ.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами браво на нея:) Честито и да са живи здрави и щастливи всички в този дом. Тя заслужава.
9
1
 
4
 
! Отговори
цоцко преди 9 години
шишнала е кат че ли
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А пък аз изобщо не съм бременен, даже и преди 12 месеца пак не съм бил бременен. Само така информативно ,не че може да ви интересува !
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо, на скоро е родила. Второ, определено не е излязла добре на снимката. Трето, да, наистина не е онова маце на 20-25 години, дето е била. Обаче явно сме имали еднакви вкусове за жена с доста от писалите по-долу. И на мен ми беше една от любимите девойки из киното по онова време. Да е жива и здрава, да се радва на децата, семейството и парите дето ги има.
6
1
 
3
 
! Отговори
Невинен преди 9 години
Не съм аз! Кълна се!
5
2
 
4
 
! Отговори
До коментиращите преди 9 години
Жената скоро е родила, бременна е отново - нормално е да се е "наляла". Останалото е кофти гримьор и безсънни нощи ... Погледнете се първо вие!"Шепот от отвъдното" е страхотен сериал.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютно съм съгласен с двамата колеги по-долу. Направо се влюбих в нея в Знам какво направи миналото лято, страшна мадама. Последваха още много добри роли. А косата й беше направо божествена. В момента обаче е много далеч от онази Дженифър, която беше доскоро. При все, че е само на 35, далеч не е стара, но...
3
1
 
10
 
! Отговори
PACO-LOCO преди 9 години
Тази навремето ми беше идеала за жена,имаша един филм играеше дъщеря на Сигорни Уивър,беше страхотно красива,не мога да повярвам че е тя.
2
2
 
25
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Тази едно време беше супер хот, мега секси пичка, а сега като я гледам как се е разляла и какъв дроб е станала... мъка направо
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ах, колко вълнуващо, колко ли трябва да ти е багажът, та да занимаваш хората с такива буламачи