Джак Никълсън се чувствал самотен

Жените не му се доверявали заради репутацията му на женкар
12 яну 2015 21:20,
15
Джак Никълсън се чувствал самотен
Снимка: Архив Reuters

Джак Никълсън се оплака, че е самотен и се бои да не умре сам, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

Заради репутацията му на женкар дамите не му вярват. Затова макар и да копнее за връзка, шансовете му "не са много реалистични".

Актьорът, който е на 77 години, се оплака пред американското сп. "Клоузър" как вече не може да заговори жена на обществено място и обобщи, че заради богата му биография сега няма кой да е с него на старини.

"Имал съм всичко, което може да пожелае един мъж, но не мога да кажа, че имам успех в любовта", призна Джак Никълсън.

Актьорът вече спи до един часа следобед. След това пие чаша мляко, играе голф и подремва или отскача до съседната къща на Мълхоланд драйв в Лос Анджелис, която беше на Марлон Брандо, но Джак Никълсън я купи, за да подреди там колекцията си с предмети на изкуството. Вместо бурни нощи вече гледа филми с приятели. Не му се излиза много, дори с жена - храната в къщата му е по-добра.

Джак Никълсън е всеотдаен баща, каза дъщеря му Дженифър Найт, която е на 52 години. Той обожава и внуците си.

Голямата любов в живота на Джак Никълсън е Анджелика Хюстън. Запознават се през 1973 г. Тя се влюбва от пръв поглед. Бурната им връзка продължава до 1989 г., макар и той да й изневерява многократно. Търпението й свършва, когато той й казва, че актрисата Ребека Брусар е бременна от него. Тя му ражда две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е накрая е така , оставаш сам !
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
13 . И ти не разбираш какво казвам ?Трябваше да си намери любимата жена , когато той беше поне на 65.На 77 ? Коя жена ще се впусне в " любовни " приключения с него ? Може :)Но не и това което той иска !
12
2
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
"Трябваше да си намери постоянна приятелка на 65 и сега нямаше да е сам !"Мисля,че тука не разбирате за какво става въпрос. не става въпрос да живее с баба си,става въпрос да живее с жена,която му харесва. Той ако иска 60 годишни може да живее с всичките си фенки на тая възраст.Но за какво са му? Няма да шие покривки и гоблени с тях,или да пее народни песни в клуба на пенсионера. Нещо не разбирате типа мъж,който е Джак, той не е чехлю,каквито са 70% от мъжете,живеят с бабички колкото да не ги
11
2
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Кво да прави със 77 годишна бабичка, да затваря буркани с туршии ли? Ти луд ли си? На 20 годишни ще налита, ти да си видял някой да налита на 50 годишни? Младото си е хубаво,а това,че той е на 77 години не променя естетическите му възприятия. Все пак мъж на 77 години е много по-различен и приемлив от бабичка на 77 години.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така става:"Скачало, скачало, па се наденало".Последното се случва на шавливите около 60-70 годишна възраст!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колин всъщност е Клинт ...
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво се праи на луд тоя, толкова деца и внуци има... Фърля въдици само, сега ще почнат да го налитат 50-годишни цепеняци.
7
0
 
0
 
! Отговори
Шарли преди 9 години
До дедо Ташунко Особено Колин Ийстууд, и аз много го харесвам.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбрал го е на 77.Трябваше да си намери постоянна приятелка на 65 и сега нямаше да е сам !А сега , кой да заговориш - не че си повече женкар , а защото си на 77.
5
0
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
За мен е по-голям артист дори от великия Марлон Брандо. Спомнете си "полет над кукувиче гнездо". "вещиците...Велики са също така Пол Нюман, Колин Истуид , Майкъл Дъглас. Но не натрапвам вкусовете си на никого, моля за извинение.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добре такъв живот и самотни старини, отколкото обратното.
3
1
 
5
 
! Отговори
айде, айде преди 9 години
Дъщеря, внуци, голф, филми... На 77 години другите хора нима не гледат внуци? А и да си намери някоя наборка негова, тогава ще му е значително по-лесно. Той ако налита на 20 годишни.
2
0
 
17
 
! Отговори
1 преди 9 години
Може би това е мечтания живот на днешните младежи - цял живот слава, пари, коли, наркотици и т.н., но ако достигнат старини осъзнават колко са сами... Не му е лесно на чичо Джак, но все пак си остава гениален актьор !
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ненадминат когато изигра Жокера