Кои са най-горещите милиардерски наследници

Някои от децата на най-богатите в света имат визия на модели
Обновена: 15 яну 2015 11:09 | 15 яну 2015 11:08, Теодора Драгоева
9
Кои са най-горещите милиардерски наследници
Парис, Ники и Барън Хилтън; Снимка: Getty Images

Животът на децата, родени в семейства на милиардери, със сигурност не може да се нарече тежък, но става още по-лесен, когато същите тези деца са спечелили и от генетичната лотария и могат да се похвалят с перфектен външен вид.

Такъв е случаят с някои от най-красивите деца на бизнес магнатите в света, които можете да видите в нашата класация. Някои от тези богати наследници имат визия на истински модели или на кинозвезди, въпреки че повечето от тях са поели семейния бизнес.

Те определено са родени с огромна доза късмет, но въпреки че са доста привлекателни и безумно богати, те все пак се опитват да се наложат като личности и да защитят с достойнство фамилията, която носят.

Такъв пример донякъде са Парис, Ники и Барън Хилтън (на снимката), които са правнуци на Конрад Хилтън, основател на веригата хотели Hilton.

Тяхното наследство възлиза на около 2,5 млрд. щатски долара, но това не ги успокоява. Красивите сестри и брат им се стараят да се наложат като имена най-вече в сферата на модата и шоубизнеса.

Вижте в галерията на Тialoto.bg как изглеждат децата на някои от най-богатите хора в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както беше казано, ковчега няма джобове. Всички умират и няма никакви значение от парите. Важно е човек да е доволен от живота си, а тези никога не са. Жал ми е за тях, живота им е една пълна измислица пълен само с материалното, а всичко друго е пустуш и фалш.Многото пари винаги носят много нещастие.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая от ляво ако е овца ще си умре гладна! - Много й е голям носа и няма да може да се напасе ;)
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това са едни нещастастни лекете. Живота е показал многократно, че децата на такива хора са супер зле. Някой събира, събира и после тези след него с лека ръка опукват всичко,а и обществото не ги гледа с добро око заради хилядите им издънки.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tamara e interesna vypreki che skoro rodi.
5
0
 
7
 
! Отговори
торбалан преди 9 години
Таман Парис ми липсваше, че Кимчето нещо много налази жълтите страници... дъртичка е за порно клипове вече, пък и се е поналяла... но може да пусне нещо на вечерна светлина :D
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая у лево е спечелила и от силиконовата лотария.
3
0
 
8
 
! Отговори
студен наследник преди 9 години
След тази новина вече ще спя спокойно !
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Парис е по-голяма от *** на тая снимка.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мега некомпетентни сте в тоя сайт. Дядото още 2007 дари 97% от богатството за благотворителност. Останалите $69 милиона се делят на 15 наследници.