Бандерас: Мелани e жената, която винаги ще обичам

Испанският актьор за първи път коментира раздялата си с Грифит
21 яну 2015 13:21,
9
Бандерас: Мелани e жената, която винаги ще обичам
Снимка: Getty Images

Антонио Бандерас за първи път коментира раздялата и развода си с Мелани Грифит. Холивудският актьор в момента промотира своя нов филм „Автомати“ и по този повод даде интервю за испанско телевизионно предаване.

Още по темата
В шоуто той сподели следното за своята отчуждена съпруга, с която имаха 19-годишен брак, но с която в момента са в развод. Антонио настоя, че винаги ще обича майката на 18-годишната си дъщеря Стела.

Актрисата от „Работещо момиче“ подаде молба за развод с Бандерас през юни миналата година (2014), цитирайки „непреодолими различия“ като причина за раздялата. Малко след това стана ясно, че испанският актьор вече има нова жена в живота си и това е инвестиционната консултантка Никол Кимпел, която е с 20 години по-млада от него.

Антонио призна наскоро в друго интервю, че с Мелани са се разбрали да не говорят за раздялата си, но явно той все пак има какво да каже по темата.

В телевизионното шоу „El Hormiguero“ Бандерас заяви: "Миналата година беше много интензивна и напрегната за мен, но животът продължава. Възхищавам се и уважавам Мелани преди всичко като велика актриса. Тя е жената, която съм обичал, която обичам и която винаги ще обичам."

Четете още светски новини в tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този дзвер Мелани Грифит ли е???? Абе какво става с тия холивудски лелки? И Рене Зелуегър заприлича на кукумявка.
6
4
 
5
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
ЧичоТони, прегръща супер-баби,с физиономия на силиконова кукла, много я обичал. Ама го чупила....дрън-дрън.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До стара чантаТочно така!Само мераците им не одъртяват!!
4
2
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
До дедо ПрасАбе Дедо с дедовците! Кое ще ми хвалиш ? Дърт мъж с увиснала кожа и увиснала канелка било по-добро от дърта бабичка ?! Абе времето не прощава на никого бе брато! И дедото и бабата - било време хубави са били, всеки трябва да се съобразява с годините и с времето си!.. По твоята логика дай всички млади момичета с дедовците да отиват, ами ние младите какво ще правим - на бабите ли ще се оставим?
3
26
 
5
 
! Отговори
дедо Прас преди 9 години
До стара чантаАбе някак си дърт мъж с увиснала кожа е по-добра гледка, отколкото дърта бабичка, с провиснали месища и кожа, нянките и като две печени чушки увиснали до пъпа и олисяла и проскубана минджа
2
5
 
34
 
! Отговори
стара чанта преди 9 години
До НеосведоменКакто има "стари чанти" било то с пари или без, така има стари , ръждясали чучури.. /сещай се - б.а./Немога да си обясн-, тръгнали да търсят млади и сочни гаджета - абе ееееееей, не се ли виждаш,че ти увиснали месата, миришеш на дърто от сто метра, бръчкясал и тумбаклясал..оная ти работа за нищо не става!. Излиза , че ние жените остаряваме, а мъжете милите все младички си стоят!..
1
24
 
12
 
! Отговори
Неосведомен преди 9 години
Виж, каквото и да си говорим... едно младо и сочно гадже е 100 *** по добре, отколкото стара чанта... пък била и тя с много пари... или може би вече не чак толкова много .... зависи от пенсията....

Спонсорирани публикации