Полицията нищи случая с щерката на Уитни Хюстън

По тялото на Боби Кристина Браун имало рани
Обновена: 8 фев 2015 16:56 | 8 фев 2015 16:56,
6
Полицията нищи случая с щерката на Уитни Хюстън
Боби Кристина Браун и Ник Гордън Снимка: архив, БТА

Полицията на американския град Атланта е започнала разследване на инцидента с единствената дъщеря на покойната американска певица и актриса Уитни Хюстън, Боби Кристина Браун, която продължава да е в кома, съобщи телевизионният канал Си Би Ес.

Още по темата
"Полицията започна разследване в Джорджия. Единствената дъщеря на Уитни Хюстън и Боби Браун продължава да е в кома", се казва в съобщението на телевизионната компания.

Следователи проверяват версията за възможни противоправни действия от страна на приятеля на Боби Кристина - Ник Гордън. Сайтът за знаменитости TMZ информира, че по тялото на Боби Кристина Браун са открити рани, от които се е заинтересувало следствието.

21-годишната Боби Кристина беше открита на 31 януари от Ник Гордън и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж. В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка.

Трагедията с Боби Кристина се разиграва броени дни преди на 11 февруари да се навършат 3 години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица.

Покойната Уитни Хюстън е завещала цялото имущество на единствената си дъщеря, която го получава с навършването на 21-годишна възраст.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уитни са е утрепали сега и дъщеря и трепят в ваната !!!Съдбата на наркоманите !!!
3
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дреме ми на .....за таз новина.
2
3
 
31
 
! Отговори
Суека преди 9 години
Явно близки "приятели" или роднина иска паричките на баба Уитни и малката е била пречка !!!
1
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е редно частните училища да получават държавно дофинансиране.Значете ли,че в в България има смесени паралелки,щото нямало пари?Тези деца не са ли дискриминирани,техните родители не са ли данъкоплатци?Аз живея в град,в който няма частно училище.Чувствам се дискриминирана,защото не мога да запиша детето си в такова,трябва да се местя.А стотиците хиляди семейства,които не получават детски надбавки-те не са ли дискриминарни?Кой изкопа тази Дамянова,кой й каза,че разбира от образование?