Джейми и Дакота свалиха дрехите и извън филма

Звездите на "50 нюанса сиво" са готови на всичко за филма
Обновена: 13 фев 2015 13:12 | 13 фев 2015 13:12, Мария Дуковска
27
Джейми и Дакота свалиха дрехите и извън филма
Снимка: сп. W

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън направиха поредната си еротична фотосесия с цел да промотират своя нов дългоочакван филм "Петдесет нюанса сиво".

Двамата горещи актьори се събличат за новия брой на списание "W", като черно-белите кадри всъщност са направени зад кулисите на самия филм, и то по време на някои от най-интимните сцени.

На един от кадрите се вижда и ключовата сцена, в която главната героиня губи девствеността си.

"Тази сцена е толкова красива! Наистина е невероятна", каза самата Дакота пред Access Hollywood. 

За тези, които все още не знаят, ще уточним, че 25-годишната дъщеря на Мелани Грифит и Дон Джонсън - Дакота, и 32-годишният ирландски актьор (и ексгадже на Кийра Найтли) - Джейми, са звездите на екранизацията на еротичния роман на Ел Джеймс, чиято световна премиера е на 13 февруари.

В лентата, режисирана от Сам Тейлър-Джонсън, Джейми влиза в образа на богаташа Крисчън Грей, който си пада по садистичния секс, Дакота играе невинната Анастейша Стийл, която е прелъстена от Грей.

Междувременно някои от критиците на филма вече заявиха, че в него няма достатъчно голота и страст. Други пък посочват, че няма никакви оргазми и истинска любов.

Вижте кадрите от сесията в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
ВАЗЕЛИН С преди 9 години
50 нюанса, в скучно сиво!
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
az shte go gledam zaradi aktiora, inache taka i ne razbrah zashto vsichki sa vlubeni v tazi kniga. E, shte razbera nai-posle :d
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То тия обличат ли се въобще ??? Все голички си ходят и във филма и по фотосесийки,странна работа,а пък той после реве и се оплаква,как видиш ли все бил гол,еми той никой не му е опрял пистолет в главата да се съблича.Голяма малоумщина с и двамата и филма им и книгата.Голямата реклама за голямата простотия.
20
1
 
3
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
До Flex - Признавам, не бях чел по-добър коментар до сега!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
50 нюанса кафяво.
18
0
 
8
 
! Отговори
3 преди 9 години
тази холивудска помия с рейтнг 3 от 10 ще се превърне в най-голямата тъпня, създавана някога в киното. дори продукциите, излъчвани по някой канали след полунощ, имат по-голяма стойност!
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Калпавата стока се продава с много викане!
16
0
 
11
 
! Отговори
Една преди 9 години
Какво по дяволите има в този филм, че му се прави такава реклама? Разбирам, че искат да си върнат вложените пари, но вече прекаляват и са на път да го направят досаден.Дали пък няма да получи някоя малинка? Що за простотия е да ни се натрапва филм,актьорите, в който не биха искали роднините им да го гледат?
15
0
 
16
 
! Отговори
Никога преди 9 години
Няма да гледам този *** филм!!!
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фабриката за илюзии не спира да прави шумотевици около себе си.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МонархистНа мен ми е по-любопитно кой ще отклещи българските тийнейджърки които са си заклещили по някоя и друга "играчка" след като са гледали филма!
12
1
 
12
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Защо ме изтрихте?Добре тогава, ще ви предложа, една по-софт форма!Относно статията, напълно ми е безразлично, и "ме боли",че тези се разсъбличали,с рекламна цел.
11
2
 
25
 
! Отговори
Некой си... преди 9 години
Дакота и Джереми трябва да ги разочаровам, че няма да гледам филма в кино салон, а вкъщи на компютъра, източен от торент сайт.
10
1
 
26
 
! Отговори
me преди 9 години
Ей, всеки ден по минимум 1 статия за този филм. Колко трябва да е зле, ако хвърля толкова пари за реклама...
9
1
 
21
 
! Отговори
Ванката преди 9 години
Пълна боза!
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вълкът от Уолстрийт е на светлинни години по напред от тази боза. В него също имаше много голота, но си беше професионално.
7
2
 
51
 
! Отговори
Flex преди 9 години
Само, този който е кихал над торбичката на прахосмукачката, знае какво е това "50 нюанса сиво"
6
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая изкуствена истерия ми прилича на маркетинговата стратегия на Епъл - вдигай шум до небесата, генерирай сектанти. Навсякъде само за тоя филм става дума. Е, аз смятам да го бойкотирам, даже няма да си направя труда да го тегля пиратски.
5
1
 
21
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Колко ли български тийнейдържки ще посетят утре спешното след като гледат премиерата на филма и се приберат и си заклещят по некоя друга "играчка" на интимните места? Любопитно ми е........
4
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това вашето вече на нищо не прилича, спрете с тази агресивна реклама на тоя смотан филм бе! Вие изкарвате по 3-4 абсолютно безсмислени статии на ден, колкото да се шуми около филма, по телевизията по същия агресивен начин ми се налага пред очите, вече ми се повръща като чуя името му.