Дорнан: Жена ми няма нищо против "50 нюанса сиво"

Глупости били твърденията, че тя ревнува съпруга си
Обновена: 13 мар 2015 23:52 | 13 мар 2015 23:00,
14
Дорнан: Жена ми няма нищо против "50 нюанса сиво"
Снимка: Getty Images

Джейми Дорнан потвърди още веднъж участието си в продължението на "Петдесет нюанса сиво", като разсея слуховете, че съпругата му, актрисата Амилия Уорнър, го е спряла от екранизацията на другите части на трилогията, съобщава в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Още по темата
32-годишният актьор се превъплъти в ролята на Крисчън Грей във филмовата адаптация на бестселъра на Е Л Джеймс.

Преди време се заговори, че Дорнан се колебаел дали да участва в следващата продукция, за което бе набедена съпругата му.

Запитан дали Амилия Уорнър му е повлияла дали да откаже следващи роли заради сексуалните сцени, Дорнан отговори: "Това са пълни глупости. Амилия е абсолютен фен на трилогията. Тя прочете сценария на първия филм и ми даде пълната си подкрепа!"

Джейми Дорнан опроверга и твърденията, че между него и екранната му партньорка Дакота Джонсън липсвала нужната екранна тръпка.

"Продуцентите никога не биха заснели филма с наше участие, ако помежду ни не протичаше нещо на екрана. Ние преминахме през безброй кастинги и ако липсваше тръпката, просто щяхме да отпаднем!".

Според публикация на в. "Дейли стар" Джейми Дорнан е подписал договор за 4,5 милиона британски лири за продължението на филма. За сравнение - за ролята си в оригиналната лента "Петдесет нюанса сиво", която излезе на екран на 13 февруари тази година, той е получил скромните 80 000 британски лири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя филм си е една боза не много качествена.Доколкото има някакъв успех той се дължи на рекламата му !Няма да гледам останалите части със сигурност.
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Она требе да го е изгонила, като са а връанал с 80 000 лири, после толко напреженье. Е тва е жена. Она и мойта ми дига акциите, кат змия у пазвата. Оно на Джейми и дете се роди-лаазда го а спирало да играа за тиа пари за памперси. Да котчето си е добро-кой не разбира... Тва да не е тракер с 20 илядо сийдъре на ХХХ по работно и учебно времье. Като земе 4.5 милионе Дорнан ше се разиграа 56 пъте по-добре. Ше е...е и зрительете !А сеги палецо надоле пустиняце.
10
3
 
9
 
! Отговори
Тъп преди 9 години
Консуматоркса боза.%0 нюанска кафяво....по гащите.
9
3
 
5
 
! Отговори
маке преди 9 години
Доране, жена ти нема нищо срещу това да ми jade педесете нианса на бело во незино усте, анусот таков!
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За 4 милиона и жена му няма против , да се напъва в тези сиви нюанси !
7
4
 
18
 
! Отговори
преди 9 години
Голям напън за реклама на тая глупост, ама и тези напъни също толкова бездарни калкото и самия филм. *** кво казала Мадона за филма, как само се възмутили Марсианците и всякакви други смешки.
6
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бегайте с тоя *** филм бе.
5
5
 
5
 
! Отговори
ууу преди 9 години
До АнонименВярно е, не прилича на *** от Люлин
4
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая с липсващите цици и голямата червисана джука е супер отблъскваща, а тоя гелосан льольо е някакъв блед напън за визуална имитация на Ащън Къчър. Сюжета е супер баналаен и отегчителен, търся доброволци, които горят от желание да се изтезават с филма.
3
4
 
17
 
! Отговори
me преди 9 години
Между два пияни тюлена има повече тръпка отколкото между тия двамата. Ако вместо да се бият се оправеха както си трябва, можеше и да бъде интересно за гледане...
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз още на предното съчинение, което преписахте, казах , че публикувате пълни глупости (особено момента, който казахте, че жена му не била гледала филма, ама му се сърдела за еротичните сцени...) Занапред ще ви помоля, да спрете със скритата реклама на филма, както и да спрете да ни храните с плява.
1
1
 
15
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
и аз няма нищо против жена ти.