Кейт Ъптън: Ако всички ме харесваха, щях да се отпусна

Американският модел е със статут на изгряваща кино звезда
Обновена: 23 мар 2015 07:57 | 23 мар 2015 07:57, Теодора Драгоева
3
Кейт Ъптън: Ако всички ме харесваха, щях да се отпусна
Снимка; EDIT

Кейт Ъптън показва невероятното си тяло за онлайнr списанието Edit.

Красавицата, която няколко пъти е била модел на Sports Illustrated: Swimsuit Issue, говори за това как се спрява със славата си и споделя, какво е отношението ѝ към социалните медии.

Американската блондинка вече има статут на изгряваща кино звезда, след участието си в комедията с Камерън Диас "Отмъщение по женски".

Ето и няколко акцента от интервюто с 22-годишният модел:

За това как се справя с общественото внимание: "В действително не ме е грижа какво мислят хората за мен. Може би само, когато сготвя нещо, се вълнувам от чуждото мнение за ястието си."

За Интернет: "Мрежата може да бъде ужасно място и за това аз се опитвам да съм офлайн през повечето време, за да не чета глупостите за себе си. И все пак понякога омразата може да е полезна. Ако всички ме харесваха, вероятно щях да съм по-разглезена и нямаше да се старая толкова."

За силата й като жена: "Обичам силните жени, които са надеждни и могат да се справят с живота. Майка ми винаги казваше, че е родена с остри ръбове, които никога не иска да бъдат изгладени."

За социалните медии: "В началото социалните медии бяха много забавни и готини, но сега мисля, че ние губим повече от тях, отколкото можем да спечелим. Когато за първи път се присъединих към Twitter, го направих за да общувам с феновете си. Напоследък социалните медии се превърнаха във вид маркетинг, начин по който хората си правят реклама... Вече не си личи самата личност, която стои зад този профил."

За да видите снимките на сексапилната Кейт, посетете галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
8
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Красавица е!Браво!