Мадона: Все още живеем в сексистко общество!

Според певицата жените продължават да бъдат дискриминирани
8 апр 2015 19:46, Мария Дуковска
20
Мадона: Все още живеем в сексистко общество!
Снимка: Cosmopolitan US

През далечната 1990 година Мадона позира на корицата на Cosmopolitan по повод 25-ата годишнина на изданието. Сега, четвърт век по-късно, певицата отново застава на корицата на американското списание – този път за неговата 50-а годишнина.

Изданието реши да почете скандалната звезда, като заедно с нея отпразнува своя юбилей. Ето защо майският брой на Cosmopolitan предлага не една, а цели четири корици с лика на неостаряващата Мадона. В интервю за списанието поп кралицата разкрива мнението си за:

Дълголетието в кариерата ѝ: "Популярността идва и си отива. Трябва да знаеш кой си, за какво се бориш и защо си тук".

Сексуалността и възрастовата дискриминация: "Не се заблуждавайте, нещата не са се променили много – със сигурност не и за жените. Ние все още живеем в едно много сексистко общество, което се стреми да ограничава хората. Откакто започнах кариерата си много хора са ме отбягвали, защото си мислят, че не можеш да бъдеш сексуален или да имаш сексуалност/ чувствителност в работата си и да бъдеш интелигентен в същото време. За мен борбата никога няма да приключи".

Хейтърите в интернет: "Можете да се скриете зад компютъра или зад телефона си и да кажете каквото пожелаете – вие сте неизвестни. Можете ли обаче да го кажете в лицето ми? Бихте ли го казали в лицето ми? Съмнявам се".

Съвместната ѝ работа с Кание Уест по албума ѝ "Rebel Heart": "Прилича малко на корида, но ние редуваме надмощието си. Той знае, че е в една стая с човек, който има силна гледна точка, както и аз знам за него. Взаимно се изслушваме и се опитваме да разберем мнението на другия. Не постигаме съгласие за всичко, но той има добри идеи".

В галерията на Tialoto.bg може да видите част от фотосесията за 50 години Cosmopolitan с участието на Мадона. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
нов РИМ преди 9 години
Моето Царство не е от този Свят. Така казва Царят на царете,Сина на Бог,живото БОЖЕСТВЕНО СЛОВО.Който има уши да слуша,който има очи да гледа. РИМ е империя създадена чрез много кръв. Християнството е религия,която обединява хората чрез любовта. ДНЕС ЗАПОЧВА НОВ ЕТАП В РАЗВИТИЕТО НА НОВИЯ РИМ.КАЖАТ ЛИ ВИ, УБИВАЙ! ХВЪРЛЕТЕ ОРЪЖИЕТО В КРАКАТА. НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ОТ СМЪРТТА.ПО-ДОБРЕ МЪРТЪВ В ТОЗИ СВЯТ,НО ЖИВ В ОНЗИ.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая МАЙ работи за хелзинския комитет!
11
2
 
1
 
! Отговори
нов РИМ 1 преди 9 години
Българите изоставиха християнските ценностти. Избраха Американските :)Погледнете отвъд времето и ще видите как двате най-велики сили на планетата са се хванали за гушите. Няма значение,кой ще победи. Путин или Обама?Царят идва и дори АТЕИСТИТЕ ще му се поклонят. Макар и да беше провесен на кръстта и привидно да изгуби битката. Всъщност спечели ВОЙНАТА. РИМ СЕ ПОКЛОНИ НА СЛОВОТО(не случайно Иисус не е написал и една буква).Скоро ще има нова империя след жестоки битки ще се издигне новия РИМ.
10
2
 
0
 
! Отговори
Шлайфер преди 9 години
Цоинистко-кабалистка мумия. Целта- объркване и разрушаване устоите на обществото. Смята се за посветена, ама добре че е въртела дуду..и на някой от Холивуд та да чуе света за нея.
9
3
 
2
 
! Отговори
пена преди 9 години
Мадуна едва ли е виждала обществото на простосмъртните в последните 40 години. Да не дава акъл тая лелка...
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да се направи една статистика какъв е процента на жените и мъжете които работят в институции, банки , офиси , администрации ... и тогава да си говорим за дискриминиция ..
7
1
 
3
 
! Отговори
ВЪЗРОДИТЕЛЕН СЕКСИСТ преди 9 години
БРРЕЕЙ...потопих ме се тотално в, женската действителност!...Ноо видиш ли, пак сексизъм, към женското начало!?%8?!..V!?!?+...Всъщност, дискриминацията върви с обратна прогресия....Но баба Мадж, освен нуждата, от реклама. Явно, вече "я перка" и склерозата!...
6
3
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Много разбира баба Дона от сексизъм, хора като нея са толкова откъснати от обикновения живот и не усещат колко са смешни с подобни коментари, направени общо-взето самоцелно, за да изглеждат интересни.
5
2
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
До Анонимен в тяло изглежда добре ,само в лице не- ама отива към60 год ,така че- нормално.И пак това доказва думите й -колко дърти пръча на 60 -70 години не спират да облъчват публиката с присъствието си ,на теб като ти пречи не я гледай .бе ''пич'' и си пуфти ,сигурно си по противен и от нея .Ама тя има повече фенове от теб ..:)
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Според певицата жените продължават да бъдат дискриминирани"Голям праз. Досега умна и можеща жена не съм виждал да я дискриминират. Виж, тъпите и комплексирани - не ги траят, даже и да са мъже.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жените пък напоследък имат повече права и от мъжете и ако са хубави ги лансират навсякъде. Айде стига е ревала тази.
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
таа не спира да е мега противна! Пфуууу...на мумия мяза и пак се показва да плаши хората!
1
1
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Предпочитам Лейди Мадона на Битълс,от Мадона на...Чиконе.

Спонсорирани публикации