Роузи Хънтингтън-Уайтли – приказно гола!

Половинката на Джейсън Стейтъм позира за списание Violet Grey
15 апр 2015 09:42, Теодора Драгоева
9
Роузи Хънтингтън-Уайтли – приказно гола!
Снимка: VIOLET GREY/Ben Hassett

Благородно завиждаме на Джейсън Стейтъм за съкровището, което има. Красавицата от Victoria's Secret заслужено си е спечелила признанието "ангел" и непрекъснатите ангажименти на едни от най-големите марки в световен мащаб.

Поредното доказателство за съвършенството на британката е новата фотосесия за онлайн списанието Violet Grey. Там 27-годишната красавица застава пред обектива на Бен Хасет на фона на свежа зелена трева и градинско обзавеждане, върху което е... абсолютно гола.

Лятната тематика обхваща голотата като модно течение и чисто изкуство, допълнено от актуалните за сезона акценти върху плътни устни и тъмни цветове върху ноктите. Съвършените форми и златист загар ни впечатлиха от пръв поглед, но след това се зачетохме и в специалното интервю.

Вижте малка част от него:

За плановете й през 2015: "Да си модел и да си актриса – не решаваш ти. Ти си избран. Минаваш през кастинг и това е фантастично, разбира се. Винаги има чувство на гордост, когато минеш напред, но винаги има една голяма част от мен, която иска сама да направи нещата да се случват. Би ми се искало да стигна до позиция, в която започвам нещо мое си. Това е фокусът ми за тази година".

За първата гола фотосесия: "Точно бях започнала с кариерата на модел. Бях в Лондон и времената бяха други. Честно казано, мислех, че съм много по-освободена, когато бях млада. Кейт Мос беше любимият ми супермодел, тя зададе стандартите ми за голотата като мода и изкуство. Мисля, че да се чувства добре в кожата си е най-привлекателното качество, което жената може да има".

Красивата фотосесия можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
страшно сексапилна мадама,а дебелите кифли нека си лаят
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
туй дети не яде ли мръвка бе.много кльощаво
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кое му е приказното на поредната гола жена, не е ясно...
4
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз нищо приказно не виждам - в лице не е красавица, в тяло е леко кльощава. Стига сте ни налагали изпедерастени шаблони за красота. Иначе да е жива и здрава, и да спре с диетите...
3
5
 
6
 
! Отговори
ef преди 9 години
Доста грозна в лице, но пък гримьорът и фотографът са безгрешни !
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле мале, снимка на ангел умрЕл от глад. :)
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами като е гола облечете я.