Жизел Бюндхен – гола и неотразима

Супермоделът свали дрехите си за Vogue
30 апр 2015 21:42, Теодора Драгоева
13
Жизел Бюндхен – гола и неотразима
Снимка: Vogue, Бразилия

Наскоро Жизел Бюндхен обяви, че се пенсионира от модния подиум и дефилира за последно по време на Седмицата на модата в Сао Паоло. Чаровната бразилка обаче успокои феновете си, като сподели, че няма да се отказва напълно от модата и ще продължава да се снима за списания и в различни рекламни кампании.

Ето че Жизел не се забави много и отново насочи погледите към себе си! Моделът позира чисто гола за корицата на бразилското списание Vogue, като по този начин отбелязва своя 20-ти юбилей, откакто е в модата. Празникът на Бюндхен съвпада и с 40-тата международна годишна на модната библия.

По повод своята провокативна фотосесия, заснета от фотографското дуо Инес и Винод, Жизел споделя:

"Когато се зароди идеята да направя нещо специално с Vogue, за да отпразнувам моята 20-та кариерна годишнина и 40-тата на списанието, знаех, че не искам да правя нещо, което е просто мода. Исках да покажа нещо друго, нещо, което е част от моята същност“.

И без да губите повече време, влезте в галерията на Тialoto.bg и се насладете на още кадри с кралицата Жизел Бюндхен за Vogue, Бразилия!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
Фиууу преди 9 години
Тези, които я плюят сигурно даже и жени нямат и карат само на ръчна.. тва ***, ***, ей *** такава жена не можете да пипнете бе.
5
11
 
22
 
! Отговори
дедо Ви пич преди 9 години
Пичове, ако не ви рипа от таз мадама - режете го и го фъргайте 'рана на кучетата.Мацката не е порно актриса , или чалгарка . а прави яка еротика- нещо непознато за девствените ви балкански души...
4
20
 
23
 
! Отговори
Loose преди 9 години
Никога не съм разбирал какво точно й харесват - конска физиономия, никакъв чар, плосък г.з, големи ръце и крака. Може да звучи клиширано, но всеки ден виждам поне 5-6 много по-красиви момичета по улиците.
3
24
 
22
 
! Отговори
СИД преди 9 години
Къф е тоя ***?
2
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жираф.
1
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Т'ва женският вариант на Терминатор 2 ли е?