Брадли Купър и Лео ди Каприо купонясват като за последно

Двамата се забавляват заедно, но без Ирина Шейк
8 май 2015 21:18, Мария Дуковска
2
Брадли Купър и Лео ди Каприо купонясват като за последно
Брадли Купър; Снимка: Splash News

Откакто Брадли Купър се раздели със Суки Уотърхаус, актьорът е във видимо добро настроение. След страстната си среща с Ирина Шейк, гарнирана с целувки и прегръдки, звездата от „Американски снайперист“ се отдаде на парти вечер по мъжки и то в компанията на своя колега – Леонардо ди Каприо.

Брадли и Лео бяха засечени заедно в нощен клуб в Ню Йорк, в който същата вечер присъстваха и други звезди. Сред тях бяха Риана, за която се говореше, че има романс именно с Ди Каприо, както и нейният бивш любим – Дрейк. Моделът и актьор Тайсън Бекфорд също бе „заловен“ от папараците, напускайки клуба.

За мъжката си вечер Брадли Купър се бе спрял на по-удобно, спортно облекло. Неизменният аксесоар напоследък за актьора – спортната шапка, също присъстваше в неговата визия.

Всъщност шапките, макар и различни по модел, са още едно нещо, по което Брадли и Леонардо си приличат. Звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ също бе предпочел по-удобно облекло, а с неизменния си каскет се опитваше да се скрие от фотографите на излизане от клуба.

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
кк преди 8 години
той затова е звезда
1
0
 
2
 
! Отговори
mmm преди 8 години
TOZI E EDIN SMESHNIK...EGATI ZVEZDATA.....