Рапърът Тайга се възхити на нашия дядо Добри

Музикантът сподели във Facebook историята на добрия старец
11 май 2015 18:00, Мария Дуковска
63
Рапърът Тайга се възхити на нашия дядо Добри
Тайга, Снимка: Reuters

Световноизвестният рапър Тайга се възхити на човещината на българина дядо Добри.

Певецът сподели на своята стена във Facebook историята на добрия дядо, която до момента получи хиляди харесвания от неговите фенове.

"Това, което този човек прави с парите, е нечувано!"“, написа над своя пост Тайга, водещ към статия, посветена на българина.

Рапърът Тайга се възхити на нашия дядо Добри
Снимка: Facebook

В материала се разказва историята на дядо Добри, който всеки ден изминава над 25 километра пеша, за да стигне до катедралата "Св. Александър Невски" в София, пред която събира милостиня.

Всички пари, дадени от хората, Добри Добрев дарява на църквата и различни благотворителни организации.

До момента се смята, че даренията му за манастири и каузи надхвърлят над един милион лева.

Заради участието си във Втората световна война, българинът губи голяма част от способността си да чува и отдава своя живот на духовното и нуждата да помага на другите. През месец юли тази година, дядо Добри ще навърши 101 години.

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Тайгарапърдядо Добри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
тартора преди 8 години
Tyga е много добър един от най-добрите, kush, if the shit is too strong, bitch roll me weed,
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато една нация започне да следва примера на такива хора, ще тръгне напред. Не казвам да сме аскети и да просим, а да имаме малко повече уважение към другите и да сме готови да си помагаме при нужда, без да злоупотребяваме с помощта на хората.Ако всеки гледа да прецака другия, то такова общество няма как да просперира и България е живия пример. Защото веднъж прецакваш ти, втория път те прецакват теб. И вместо да вървим напред, да работим и да се развиваме, става една голяма прецаквация.
40
0
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Добър дядо е този.
39
5
 
1
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Rapurskoto mu ime shte e Diado Loshi
38
3
 
14
 
! Отговори
=== преди 8 години
46, знаеш ли какво? Трябва да си супер огромен ***, че да видиш този човек на живо и да не останеш като гръмнат, втрещен или поне застинал за момент! Ако това не ти се случи, значи си *** темерут, който може да се гръмне. Полза от него на тази Земя няма! За мен дядото си е жив светец и ако има някакво въплащение на Господ на Земята, той е едно от тях. Другите...не са в човешки вид.
37
0
 
16
 
! Отговори
1 преди 8 години
*** коментарите майна... Вие не сте нормални. Как тая нация е родила човек като него, да се чудиш. Вкарайте малко позитивизъм в живота. Как може да сме толкова комплексирани и мрънкащи? Хората по света отдавна са разбрали истините за позитивната нагласа и абсолютното самоунищожение, което ти налага злобата. Само тук още се вживяват хората, че си голям мъж, ако само знаеш да плюеш и да показваш колко си злобен селянин.
36
4
 
5
 
! Отговори
=== преди 8 години
42, кое те кара да си мислиш, че не съм жена? Думите ми ли? Твърде просташки ли са, че не можеш да вденеш, че може да ги пише жена? В крайна сметка възприемай ме както искаш. Не съм тук да показвам нежност. Нежността, женската, не е за джунгла като тази. Тя е за специални хора, сайтове, отношения, места, времена. Мисля, че съм напълно ясна. В сайт с ...местещи...местя.
35
10
 
4
 
! Отговори
=== преди 8 години
42, жена съм. Имам гърди с млечни жлези, хубави крака, яйчници, матка, ***, всичко си имам и съм жена. Харесвам и съм привлечена сексуално само от мъже. Друг въпрос имаш ли?
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той решава,за какво да ги дава,това си е лично негова работа.всеки си има идеали ,всеки си има мисия,той за себе си е решил,че това е неговата мисия,дава ги на църквите,човека е вярващ,във тоя днешен свят,във тая ''държава'' вяра е нужна,само тя ще ни оправи,ако бяхме всички като този дядо щяхме да сме велика страна и всички да ги сложим в малкия си джоб,ама не всеки втори дава акъл,краде,злослови и очерня,заслужаваме си съдбата.
33
4
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
39, и аз много те харесвам. Една идея по-малко отколкото ти мен. Загасяй си, моля, фитилите, явно са ти хлабави и лесно се палят.
32
4
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
29, страняли са, защото не той, а всички в метрото са били прокажени.
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз като повечето хора си мисля - защо ги дава на църквата, а не на болници и благотворителни организации. Истината е, че и на тях да ги беше дарил, пак по-голямата част нямаше да се използват по предназначение, а някой щеше на намеже за собствена изгода. Такива са му разбиранията на дядо Добри, той ги дава на който смята за най-правилно, а това че църквата не ги използва правилно е грях на самата църква, не на дядо Дори
30
3
 
20
 
! Отговори
=== преди 8 години
32, ам дай ТИ БЕ, ***! На просията СМЕТКА правиш! ***!
29
3
 
5
 
! Отговори
=== преди 8 години
33, ам защото има млади ундри като теб, които дават на болници и приюти за деца, нали така? НАЛИ?
28
0
 
20
 
! Отговори
<><>< преди 8 години
И него ли ще наречете "луд" ?
27
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дядото е работник - мечта за църкватаПроси и и носи пари, а не взема заплата.Парите са на тези, които ги дават не са дядо ти Добри.КАто просията на ромите в Швеция.Просто бизнес.Балъците дават, малкото тарикати се възползват.
26
1
 
54
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Този дядо го видях веднъж във метрото,всички хора,страняха от него все едно е прокажен.Седна до една госпожа,която набързо си придърпа чантата и се отмести от него.Ама тука по интернет е най-лесно да се възхваляваме.За мен той е добър човек,Благословен.Такива хора са за пример.Господ здраве да му дава.
25
0
 
21
 
! Отговори
алт до Веселин Узуно преди 8 години
Ти си нечистоплътен във душата си,а това е най - мръсното и лошото.Как може да пишеш такива глупости,знаеш ли как живее тоя човек,та пишет така,***,ще ти се връща тъпкано лошотията,на теб и на близките ти!
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Веселин УзуновТи, който имаш две бузи, но не си лице си срам за човечеството. Ти не си мюсулманин, защото те имат свян от Бога. Ти си безверник и злобно комплексирано човече. Ти си по-долен от другите известни представители на твоята порода . Маргините, Трактора, Пашата, Маджо, Крушата и прочее типове с две бузи,които не са лица.
23
0
 
29
 
! Отговори
алт преди 8 години
Браво на Тайга,че го е споделил ,забелязал и отчел.Хубаво е такива хора да ни представят,Дядо Добри ,това е един Свят Човек.Не всичко е пари и винаги можем и с малко да помогнем,стига да имаме желание.