Бен Афлек и Дженифър Гарнър спасяват брака си с терапия

Двамата вече са пред развод, но децата още ги крепят
18 юни 2015 17:22, Мария Дуковска
7
Бен Афлек и Дженифър Гарнър спасяват брака си с терапия
Бен, Дженифър и двете им дъщери; Снимка: dailymail.co.uk

Десетата годишнина от сватбата на Бен Афлек и Дженифър Гарнър е след по-малко от две седмици, но една от най-харесваните двойки на Холивуд едва ли ще празнува на романтична вечеря.

След като седмици наред се твърдеше, че двамата актьори имат сериозни брачни проблеми, сега става ясно, че това наистина е така.

Бен и Дженифър обаче посещават терапия за семейни двойки като последен опит да спасят своя брак. Двамата вече са пред развод, но се опитват да оправят отношенията си, заради трите си деца, пише Us Weekly.

Според приближен източник до двойката актьорите се виждали с терапевт в продължение на години.

"Те ходят поотделно, както и заедно. Когато нещата са по-проблемни, двамата ходят по-често", разкрива още източникът пред изданието.

Освен това, когато Бен и Дженифър се карат сериозно, звездата от "Не казвай сбогом" се изнася на хотел. Очевидци пък споделят, че актьорът отново е започнал да пие алкохол.

Още любопитни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"... колко е търпелива към мъжките недостатъци, колко тактичен и фин човек е."За такива в бг-ТО казват, че са прости, "дашни" и пр. Като започнат да се осъзнават и да изискват уважение - истерички, феминистки, "нарцистки". Лични наблюдения нямам естествено, но споделям мнението на Анонимен 3. Този и с невъоръжено око се вижда какъв неуравновесен (ах, колко е артистичен и интересен), претенциозен комплексар (последното си го признава сам). Комарджия. Алкохолик.Лопес спечели.
4
0
 
4
 
! Отговори
Крис преди 8 години
До Анонимен 3 Като е мъж, та да, той е 100% виновения, защото си била чела, че тя била много добра??? А понаваш ли я лично? Ейй големи сте нарцистки жените значи, има ли проблем, то винаги мъжа в семейството е виновен, вие сте просто света вода ненапита. В БГ семействата е много характерно, жените винаги да се правят на жертва, без да си признаят недостатъците и вината. Най- вероятно при тези двамата и двамата от тях имат вина за разпада на отношенията си. Дано пък да успеят да се запазят.
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква терапия за мъж, който обича хазарта? Как да го извадиш оттам? Той изглежда и малко кофти човек, проклетичък. Със сигурност не й е лесно с него. За нея съм чела от колеги нейни само хубави отзиви - колко е търпелива към мъжките недостатъци, колко тактичен и фин човек е.
2
0
 
6
 
! Отговори
Минко 47 г. ерген преди 8 години
За ко да купувам кравата като мога само да си я доя!
1
1
 
7
 
! Отговори
Въй преди 8 години
Да им имам проблемите.