Стачкуващи в Париж нападнаха Кортни Лав

"Щях да се чувствам по-спокойна в Багдад", написа тя
26 юни 2015 09:24, Петя Славова
22
Стачкуващи в Париж нападнаха Кортни Лав
Снимка: архив, Reuters

Известната американска певица Кортни Лав била нападната на 25 юни от стачкуващи парижки таксиметрови шофьори на летище Роаси - Шарл де Гол, информираха Ройтерс и ТАСС.

"Обкръжиха колата ни и взеха шофьора за заложник", написа Лав на страницата си в Туитър. "Това наистина ли е Франция? Щях да се чувствам по-спокойна в Багдад". Под текста певицата е качила снимка, направена от купето на автомобила. Едно от стъклата е счупено, съдейки по всичко от нападналите я шофьори, които, според Лав, държали метални прътове в бейзболни бухалки.

"Франсоа Оланд, къде ви е проклетата полиция?", пише още вдовицата на Кърт Кобейн, обръщайки се към френския президент. "Законно ли е пристигащите са бъдат нападани?", пита Кортни Лав.

Тя успяла да напусне летището с мототакси. Шофьори на таксита блокираха достъпа до три терминала на парижкото международно летище Роаси - Шарл де Гол, а движението на автомобили в няколко квартала на френската столица е нарушенозаради протеста срещу услугата за превоз на пътници UberPOP.

Таксиметровите шофьори, по призива на всички синдикати, протестират срещу все по-несигурното положение в професията им и настояват за спирането на услугата UberPOP, за която не се иска лиценз, както и прилагане на законите срещу нелегалните таксита, пише БТА.

От няколко месеца американската компания за предоставяне на транспорт с автомобили с шофьор Uber е в конфликт с държавата заради мобилното й приложение UberPOP, предлагащо услуги на ниски цени, като свързва клиенти с непрофесионални шофьори, които да ги превозят с личните си коли.

Големи протести са предвидени за днес и в Ница, Марсилия, Тулуза, Бордо, Лион и Лил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, не знам за вас, ама на мен тази винаги ми е била антипатична.
19
0
 
7
 
! Отговори
атанас преди 8 години
Каква известна американска певица. Тази е известна единствено с това, че е вдовица на Кърт Кобейн. Ако не беше той, тази щеше да *** някъде срещу 5 грама кока. На всичкото отгоре е толкова калпаво животно, че дъщеря и се отрича от нея, а да не говорим, че според слуховете нейното държание е и една от причините Кърт да се самоубие. Не случаен е текста на една от последните му песни You Know You're right!
18
0
 
1
 
! Отговори
Фен преди 8 години
Кортни е голяма работа.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До учуденСамо някакви пенсионери путлераси, платени *** и откровени русофилски ***, дето като чуят думата "американец" и реагират с условен рефлекса на омраза и злоба като кучето на Павлов----------Безделници, които от сутрин до късни доби спамят :)
16
1
 
6
 
! Отговори
Т. Панаров преди 8 години
Тая наркоманка още ли е жива? Медицински феномен е.
15
1
 
3
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Кортни коя? ;)))
14
2
 
8
 
! Отговори
Tina преди 8 години
Някой да си прибере наркоманизираната американска тъпачка...Навсякъде се обжада да раздава "компетентни" мнения.А всъщност акъл за 2 евро-цента няма да се сети, че за положението в Париж, Европа и Багдад основна вина имат САЩ.
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да има конкурентна среда, трябва да има еднакви правила за всички предлагащи таксиметрови услуги. Затова протестират таксиджиите, а не защото искат убер да се унищожи. Или убер ще играе по правилата, които държавата налага на таксиджиите или таксиджиите трябва да имат същата свобода на действие като убер, за да са конкурентни един на друг.
12
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До учуден : Прочети си написаното и тогава пиши за промити мозъци защото ти като че ли ти изобщо нямаш мозък !
11
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нахалници, тръгнали да протестират в собствената си държава, и то точно там, където тя решила да мине и вместо да и се поклонят и да й направят път, те решили, че техните искания са по-важни. Оланд веднага да зареже държавните глупости, с които се занимава и да отиде на колене да й дава обяснения и да се извини за причиненото неудобство.
10
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е защо си във Франция, отиди в Багдад бе, там е рай.
9
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кортни, къде ви беше проклетата полиция, докато се разгираваше война по улиците в негърските квартали? Първо си виж собствената ***, преди да недоволстваш от чуждата.
8
13
 
17
 
! Отговори
Слободен преди 8 години
Във Франция, скъпа, има истинска свобода, не пародията на такава, която е при вас, в щатско.
7
9
 
16
 
! Отговори
до учуден преди 8 години
Отива им в държавата, къдет хората си имат собствени проблеми и протестират, а реве, че й причинили неудобство, там е проблемът.
6
23
 
21
 
! Отговори
учуден преди 8 години
Баси и промитите мозъци в тоя сайт?!? Само някакви пенсионери путлераси, платени *** и откровени русофилски ***, дето като чуят думата "американец" и реагират с условен рефлекса на омраза и злоба като кучето на Павлов
5
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Следващият път таксиметровите шофьори да бъдат така добри да си съобразяват протестите с датата и часа на пристигане на тази "мега звезда", че ако забегне в Багдад как ще съществуваме без нея???
4
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Франсоа Оланд, къде ви е проклетата полиция?", пише още вдовицата на Кърт Кобейн, обръщайки се към френския президент.Не че Оланд изобщо ще я отрази, ама ако си мисли, че цял свят ще й козирува и дава отчет, защото е звезда в САЩ, значи е сбъркала.
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЩОМ НЕ СА Я ИЗНАСИЛИЛИ ЗНАЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД
2
9
 
26
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
Отиди в в някой негърски квартал в сащ, да видиш къде е дамет америкън полис!
1
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Щях да се чувствам по-спокойна в Багдад"Ами отиди в Багдад, там е спокойно и процъфтява американската демокрация, само не обръщай внимание на разрухата и джихадстите, пардон, умерените опозиционери.