Джеф Голдблум стана баща за първи път на 62

Актьорът се сдоби със син от третата си съпруга
11
Джеф Голдблум стана баща за първи път на 62
Снимка; gettyimages.com

Джеф Голдблум е станал баща за първи път навръх националния празник на САЩ – Денят на независимостта, 4 юли.
Актьорът от хитовете „Джурасик парк“ и... „Денят на независимостта“ е приветствал първото си дете, въпреки че вече е на 62 години.

Голдблум се ожени миналата година за бившата гимнастичка Емили Ливингстън, която е неговата трета съпруга.

Съпрузите са се сдобили с момче. Ето и как самата звезда сподели щастливата новина пред медиите: „Ние сме толкова развълнувани да споделим чудесната новина за раждането на сина ни Чарли Оушън Голдблум, роден на 4-ти юли. Денят на независимостта!“.

Двойката започна връзката си през 2011 г. Емили е точно с 30 години по-млада от мъжа си.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До редакцията:Аз писах ли ви вчера, че ние искаме новини само за Ким Кардашиян?
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дърт грозен мъж -голямо значение има :) една позната на 24 год се ожени за 55 годишен изтрая го 2 години -разведе се с него ,взе му парите и през цялото време си имаше 25 годишен любовник -за страхотен секс .Та -да бе възрастта на мъжа няма значение :)))))само в главите на възрастните мъже :)))
4
1
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
да бе ,то всички 70 годишни мъже може да искат да оплождат 20 годишни жени -въпросът в -коя ли ще преглътне погнусата :)хората не са животни все пак ,има много неща влияещи на връзката между мъжа и жената ,а не само биологично то ''заплождане''
3
3
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
До ??? от голямо значение е всъщност ,дългопрестояла стара *** -оказва вредно влияние на детето ,може да има много болести ,повтаряй си щом искаш че мъжете ''стават'' до 60 -70 -80 години :) гнусна си е работата.За всяко нещо си има време ,детето ще го е срам да го питат- това дядо ти л и е ,а да не говорим ,че ако нямаше пари -100 % нямаше да може да ползва виагра за да забремени жена си ..но щом си плаща дядото -може да играе ролята на татко ,все па к е артист ...:)
2
6
 
5
 
! Отговори
??? преди 8 години
Майка на 32 години - възрастта е подходяща, а на колко години е бащата е без значение.За 1 и 2 - щом той е на 62 години, на колко години трябва да е жена му и да му роди деца?
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак с тази холивудска некрофилия. 30 години разлика! Баща на 62!? Бъзикат се с природните закони. Детето абитуриент, а бащата на 80 години, това не е нормално.