Неочакваните уроци по стил от популярните мъже

Звездите определено има на какво да ни научат
12 юли 2015 15:57, Теодора Драгоева
1
Неочакваните уроци по стил от популярните мъже
Снимка: Splash News

Заблуда е твърдението, че мъжете нямат някой любим актьор, на когото да искат да приличат. Тук не става въпрос за черти на лицето, а за тези малки постижения с визията и дрехите, които лесно да се приложат във всеки гардероб.

Дори и да твърдят, че подобни неща не ги интересуват, истината е, че мъжете далеч не нехаят за начина, по който изглеждат.

Едно от неписаните задължения на звездите е да дават пример със самите себе си. Начинът, по който изглеждат, се следи непрестанно от папараци на всеки ъгъл, които дебнат и отразяват и най-малката подробност.

Останахме изключително впечатлени от умението на някои известни мъже да се обличат красиво постоянно и създадохме класация със съветите, на които можем да се научим и ние.

Райън Гослинг

Ева Мендес определено е късметлийка с толкова стилен мъж до себе си. Стилният съвет, който можем да вземем от него е, че кожените аксесоари винаги внасят красив акцент във визията ни. Независимо дали става въпрос за цветен колан или чанта.

Райън Рейнолдс

Младият татко постоянно задава тенденциите в мъжката мода. Един от основните му подходи е комбинирането на различни компоненти във визията, които са от една и съща цветна палитра, просто в различни нюанси.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари