Райна не ще и да чуе за брак с гаджето доминиканец

Фолк певицата учи испански заради него
20
Райна не ще и да чуе за брак с гаджето доминиканец
Снимка: LOVE Style

Фолкпевицата Райна e получила няколко предложения за брак от 26-годишния доминиканец Райнар, с когото се запозна по време на своята почивка на Карибите в края на март, пише сп. Love style.

„Оттогава няма ден, в който да не си пишем. Дори ми предложи брак няколко пъти и е готов да дойде да живее в България. Казах му, че това няма как да се случи, защото ние дори не се познаваме добре."

Брюнетката допълва: "Просто мъжете там са много спонтанни и в момента, в който те харесат визуално, са готови да ти предложат брак. Това ми се струва доста незряло. Той ми обясни, че чувствал със сърцето си, че жената, за която си мечтае, съм аз. Освен това, с течение на времето усетих, че той не е моят човек. Тръпката, която изпитвах тогава, няма как да продължи толкова месеци, ако не бъде поддържана. Очаквах и при него да се случи така, а това не стана.”

Певицата общува с него на испански език, който учи в момента. От началото на април Райна ходи на интензивни всекидневни курсове по пет часа дневно. Сега изкарва второто ниво и в края на август й предстои изпит, а до декември е решила да вземе и останалите две нива.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
'*** откачалките!
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност тя работи *** в Доминикана.
3
1
 
25
 
! Отговори
Чи Що тъй преди 6 години
Кво се оплаква, крива му е клонката, или си търси извинения за да си хване друг
2
2
 
34
 
! Отговори
чудо голямо преди 6 години
Та оня е предложил брак на още 15-16 парчета.Коя се върже.Ще я опраши с две-три чавета и отлита към нови "цветенца".Те така си живеят.
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Райна и Райнар...Л