Дженифър и Джъстин заминаха за Бора Бора

Там младоженците ще карат медения си месец
Обновена: 7 авг 2015 16:22 | 7 авг 2015 14:12, Мария Дуковска
1
Дженифър и Джъстин заминаха за Бора Бора
Снимка: Splash News

След като Дженифър Анистън и Джъстин Теру най-накрая си казаха „да“, двамата се отправиха към Бора Бора за един романтичен меден месец.

Актьорите, които се ожениха в сряда вечерта по време на тайна церемония в дома си, били забелязани да се качват на борда на частен самолет на летище Ван Найс, Калифорния.

Двамата заминали за екзотичния остров още в четвъртък и според очевидци на летището – Джен и Джъстин били облечени „небрежно“.

Според списание Us Weekly младоженците също така били придружени от група приятели, сред които близката до актрисата - Челси Хендлър.

Сайтът TMZ пише, че звездите използвали съседна на тях къща като „примамка“. Всички сватбени декорации били закарани първо там, за да може сватбата им да остане в пълна тайна.

На гостите пък било казано, че ще присъстват на парти-изненада за рождения ден на Джъстин Теру, който ще навърши 44 години на 10-ти август. На персонала също не били съобщени подробности за предстоящото събитие. Мобилните телефони в къщата и паркирането в близост до нея пък били строго забранени.

Бившата колежка на булката – Кортни Кокс пък била нейна шаферка. Двете с Дженифър са близки приятелки повече от 20 години, след като се срещнаха, заради хитовия сериал „Приятели“. Кум пък бил татуистът Скот Кембъл, който е женен за актрисата Лейк Бел.

На тайната сватба обаче не присъствала майката на Дженифър Анистън. От дълги години двете не поддържат добри отношения, което и обяснява нейното отсъствие. И макар че Нанси не била поканена на сватбената церемония на дъщеря си, тя споделя пред RadarOnline.com по повод събитието: „Мисля, че това е чудесно“.

Преди време Дженифър разкри колко критична е била майка ѝ към нея, докато е растяла: „Тя беше много критична към мен. Защото тя беше модел, красива, зашеметяваща. А аз не бях. Никога не съм била. Честно казано все още не мисля за себе си по този начин, което е хубаво“.

Още звездни новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно на бора бора ще закусват кус кус, ще си пуснат дюран дюран и ще извикат прислужника ахмед ахмед.... Накрая ще решат, че може да отскочат и до баден баден...