Любопитни и непознати факти за Роби Уилямс

Само след часове звездата излиза на сцената на Spirit of Burgas
7 авг 2015 12:21, Мария Дуковска
13
Любопитни и непознати факти за Роби Уилямс
Снимка: Reuters
Един от най-популярните изпълнители в света, Роби Уилямс, днес ще се срещне за първи път с българската публика.
 
Английската звезда вече кацна в България и само след броени часове ще излезе на сцената на Spirit of Burgas на централния плаж в морския град и ще зарадва над 20 000 свои почитатели.
 
За Роби се знаят много неща, все пак над 20 години е част от световния шоубизнес. Известни са проблемите му с всякакви зависимости, скандалите с бившите му колеги от Тейк Дет, сантименталното им събиране преди няколко години, безбройните му успехи и шеметната му кариера са наистина впечатляващи.
 
И все пак, има малки детайли около личността му, които не всеки знае и решихме да ви запознаем, макар и задочно с музикалния гений Роби:
 
* През 2010-та година пуска на пазара своя собствена караоке игра, която се казва "We Sing Robbie Williams on the Wii".
 
* Един от най-големите му хитове, песента Rock DJ ползва музикални мотиви от песента на Бари Уайт "It's Ecstasy When You Lay Down Next To Me", която излиза през далечната вече 1977г.

* Дебютният сингъл на Роби, кавърът на песента "Freedom" на Джордж Майкъл, така и не достига номер 1 в никоя класация. Кавърът успява да стигне само до номер 2, изпреварва я хит на новоизгряващата тогава момичешка група Spice Girls.

* Роби е само на 16 години, когато се присъединява към Take That.

* Бащата на звездата, Пийт Конуей е известен комик и певец в Англия. Заради този любопитен детайл не се учудваме на страхотното сценично поведение на Роби и липсата на всякакво притеснение, щом излезе пред публика.

* През 2002-а година подписва договор като самостоятелен изпълнител на стойност 80 милиона английски паунда. На пресконференцията, когато обявява подписването си с музикалната компания EMI, Роби заявява: "По-богат съм, отколкото в най-големите си мечти!".

* Сред известните му гаджета през годините се нареждат имена като Никол Епълтън (певица от групата All Saints), Камерън Диас и Тара Палмър. Към момента певецът е обвързан с актрисата Айда Фийлд, от която има две деца - момче и момиче.

Още интересни факти прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анон Най-великият е Майкъл Джаксън! Уйтни също!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха, ама много сте интересни. Никой не ви кара да го слушате тоя "наркоман". Пускайте Планета и дерзайте. Хахахаха
11
2
 
1
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
Който иска да гледа шоу, да ходи на шоуто на Роби. Който иска да се наслаждава на истинска рок музика, да ходи на концерта на Касабиан.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 10 Там е работата , че този е бивш наркоман. Сега я кара само на уиски и се е кротнал. А феновете му са разнообразни- от пълни въздържатели до наркомани на хероин. Светът е разнообразен и непонятен заради шаранията си- която няма логика.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз живея в Бургас. Заради този наркоман градът се напълни с дилъри и наркомани, пияндета - *** от близо и далеч, че чак от странство.....Затвориха плажа с най-голямата пясъчна ивица....... Горките хора, които живеят около Морската градина.....Не могат спокойно да излязат от къщи, защото не знаят кой ще ги опикае и дали някой няма да спи пред входната врата..... За мръсотията не говоря - общината ще чисти после една седмица
8
0
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
varg, за да слушам "слипнот" повече от две "парчета" трябва здраво да сам се "набоцкал" или "насмъркал" Иначе който не харесва Уилямс, да не го слуша, просто е, нали.
7
0
 
1
 
! Отговори
за по-долните комент преди 8 години
Когато един ексцентричен човек вземе стимулираща доза- ефекта е взривоопасен. Робито поначало си е ексцентичен като характер.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уилямс взимаше преди концерт най-добрата кока съществувала на пазара, затова и правеше велики концерти. Сега спря коката, ожени се създаде семейство и вече не е същият Уилямс- онова ненормално ***.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 1Човече, Уилямс особено 2003-та на тоя концерт който казваш беше яко надрусан. След като си свали очилата зениците му бяха разширени, а склерите му(бялото на очите) зачервени. С течение на концерта очите му се пооправиха. Но да ти кажа, че едва ли бил толкова жесток шиумен тогава, ако не беше под въздействието на коката.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
180 кинта за Уилямс? Не, мерси. Единствено бих дал толкова пари ако беше жив Фреди Меркюри и правеше концерт с Куин у нас. Най-великият!
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво го величаят тоя кракхед чактолкова немога да разбера
2
5
 
7
 
! Отговори
II преди 8 години
Баси клоуна ...
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Силните му години за концерти бяха 2001-ва 2007-***. Никога няма да забравя един от най-великите концерти сътворявани някога- концерта му в Knebworth 2003-та пред 130 000 души. Тогава беше неудържим и правеше наистина велико шоу на живо. Дано гледаме избухване и днес от Уилямс и поне се доближи до най-добрите си години.