Къде разполагат морни телеса известните дизайнери

Вижте как големите имена в модата прекараха топлите дни
20 авг 2015 19:11, Теодора Драгоева
0
Къде разполагат морни телеса известните дизайнери
Дийн и Дан Кейтън;Снимка: Instagram

Август е времето за събиране на багажа и хващане на пътя за всички големи имена в модната индустрия. Това е месецът, в който ревютата вече са минали, а предстоящите такива са сравнително далеч.

Дните, изпълнени с безсъние и неуморен труд се заменят от такива в пълен релакс и почивка, а ако трябва да вземем пример от някого как точно да направим това със стил, то със сигурност обръщаме внимание на модните дизайнери.

Хората, които ежедневно се занимават с естетически красивото и постоянно търсят вдъхновение и сливане с природата, определено има на какво да ни научат.

Тъй като социалните мрежи се явяват основна връзка между хората с обществото, няма как да не разгледаме профилите в Instagram на известните креативни директори и да не се възхитим на почивката на Рикардо Тиши в Пулия, Италия, пътешествието на Запад на Тори Бърч, забавленията на Никола Гескиер в Майорка и още, и още.

Оливие Рустейн

Креативният директор на Balmain избра екзотичният Миконос в Гърция, за да потренира своите умения за подводна фотография.

Джейсън Ву

Така актуалните надуваеми животни намериха място и в басейна на Джейсън Ву, който лежерно е полегнал върху огромен лебед.

Дийн и Дан Кейтън

Близнаците, които стоят зад марката Dsquared2 прекарват своите летни дни в безкрайни купони, на които се забавляват в компанията на модни икони като Анна Дел Русо, например.

Никола Гескиер

Водещият дизайнер на Louis Vuitton избра да прекара своята лятна почивка в Майорка. Там, Никола Гескиер демонстрира спортни умения и морски забавления.

Ако вашата почивка вече е приключила, можете да намерите в галерията на Tialoto.bg вдъхновения за следващата година. В случай, че лежерните дни са пред вас, вижте къде може да срещнете любимия си дизайнер това лято.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари