Тейлър Суифт стана кралица на Instagram

Покори над 45 млн. потребителите и избута Ким Кардашиян
9 сеп 2015 21:06,
8

Тейлър Суифт Снимка: Reuters

Тейлър Суифт оглави класация на най-влиятелните хора на сп. "Венити феър" за 2015 г., съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Редакторите на списанието отредиха първото място на младата певица заради професионалните й постижения и влиянието й в музикалната индустрия. То пролича, когато изтегли каталога си от стрийминг платформата Спотифай и принуди ръководството на Епъл да промени решението си да не плаща на изпълнителите по време на пробния период на новата им музикална услуга.

На второ място е ръководителят на кинокомпанията "Уолт Дисни" Робърт Айгър, а на трето Джеймс, Лахлан и Рупърт Мърдок от "Нюз корпорейшън".

Режисьорът на "Стар трек" и "Междузвездни войни" Джей Джей Ейбрамс е на седмо място, а Лий Даниълс - на десето, благодарение на хитовия сериал "Империя".

Кание Уест и Ким Кардашиян са на 12-о място, Брадли Купър - на 18-о, Джей Зи и Бионсе - на 21-о.

Тейлър Суифт постави и рекорд за последователи в Instagram с 45,5 милиона души. Така тя измести Ким Кардашиян, която миналия месец беше начело с 45,4 милиона последователи. В топ 10 на Instagram са също Бионсе, Джъстин Бийбър, Селена Гомес, Ариана Гранде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Dalaveros преди 8 години
Insta dont give a ***.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на снимка 8 - много хора, които никога не са виждали морж в цял ръст

Спонсорирани публикации