Дакота Джонсън се "друсала" с марихуана

Дъщерята на Мелани Грифит не била добра ученичка
15 сеп 2015 12:50, Мария Дуковска
20
Дакота Джонсън се "друсала" с марихуана
Снимка: AnOther

Въпреки масовата истерия около екранизацията на „Петдесет нюанса сиво“, вероятно вече бяхте забравили за филма с участието на Дакота Джонсън и Джейми Дорнан. Именно там обаче за пръв път актрисата показа много плът и напълно се разголи.

В новата фотосесия за списание AnOther отново виждаме Дакота без дрехи – поне на част от снимките. Не разголеното тяло на звездата обаче е причината да я видим върху цели три корици на изданието.

Наскоро бе световната премиера на новия ѝ филм – „Black Mass“ (“Черна маса“), където актрисата си партнира с Джони Деп в главната роля и Бенедикт Къмбърбач.

В интервю за списание AnOther 25-годишната Дакота говори именно за този свой филмов проект, както и споделя мнението си за актьорството.

Признава, че прослушванията не винаги минават гладко.

"Понякога се паникьосвам толкова много, че изобщо не знам какво си мисля или какво правя. Получавам паник атаки. Всъщност, получавам ги често, но по време на прослушванията става дори по-зле. Направо се ужасявам", разказва тя.

Тийнеджърските й години пък били белязани със слаби оценки и проблеми с марихуаната.

"Изгониха ме, защото оценките ми бяха лоши. Ето защо три години учих рисуване. Като тийнейджърка прекарвах много време със семейството ми, имах сериозно гадже. Обожавах музиката и имах проблеми, заради пушенето на марихуана.... Бях по-заинтересована да правя графити и да излизам с приятелите ми, отколкото да бъда в училище“.

В галерията на Tialoto.bg може да намерите още снимки от най-новата фотосесия на Дакота Джонсън за списание AnOther

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
acca преди 8 години
13 - от тези единоборства не ти е останало време да научиш правопис.
16
0
 
1
 
! Отговори
Arwen преди 8 години
Кой е лауреатът, превел "Black Mass" като "Черна маса"??? Да не говорим за изумителната важност на самата новина...
15
2
 
2
 
! Отговори
АЗзззз преди 8 години
Друсането с марихуана е НЕВЪЗМОЖТО!
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Марихуаната отключва психични заболявания"някой хора. като теб ще отключат психичните си заболявания и без марихуана. Други на марихуана пък няма да ги отключат. Ти още малко ще ми кажеш, че хората които не пушат марихуана не страдат от психични заболявания. Гаси левака.Да не говорим, че няма как да знаеш какво пуша. Пълен си с *** предположения. Май са те натиснали двете мацки *** и Френия...
13
2
 
1
 
! Отговори
Anonymous преди 8 години
Тая пъ коя е?
12
2
 
1
 
! Отговори
Стършел преди 8 години
Като има за личен пример собствената си майка, какво да очакваме .
11
4
 
5
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
то това е историята на още стотици, като нас.Винаги съм бил упорит в живота. Тренирах единоборства, които калиха характера ми. Когато влязъх в живота се старах да бъда войн, максималист!Марихуаната дори и за момент не ме е спряла да покорявам върховете... в буквалния и в преносния смисъл
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДо 10Това все едно аз съм го писал :)
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И мен ко *** ибе тая цялата работa
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуша от 15 години. завършил съм две висшета и имам собствен, много добре печеливш бизнес. Не бих казал, че марихуаната ми е помогнала или навредила...
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*от училищеа и до ден днешен обичам да споделям и говоря за нещата от живота на по една трева с приятни млади или стари хора.
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пуших марихуана в училище, имах слаби оценки в крайна сметка се оттеглих училище в осми клас ! До ден днешен съм не особено грамотен , но все пак съм постигнал повече от средно статистически българин и съм определено щастлив и свободно мислещ човек . Пътувал съм , бачкал съм , живота ме е учил , книгите които сам прочетох също ме обогатиха, хората които срещнах още повече ! Така ,че кой как ще изживее живота си зависи от него самият в крайна сметка ! Аз съм щастлив това ми е достатъчно !
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая лигла да се благодаря, че нийнете родители са богаташи иначе и е безлична актриса.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пешо пушил марихуана и затова зарязал училище и си провалил живота.Виж Кольо - напафкал се и спрял да бачка!Не елементарници, и Пешо, и Кольо и без марихуана щяха да зарежат всичко, защото са абсолютни нехранимайковци.на крива ракета, космоса й виновен.
3
8
 
15
 
! Отговори
Друсалио Мари Хуанов преди 8 години
Първо почнах да пия айрян, после спря да ме лови минах на цигари, от там на хероин. Когато и хероина спря да ме лови минах на... марихуана!!Най обичам да се надрусам с марихуана. Друс във вената и цял ден съм друс-та-та-та тутар-тутур-ту! П.С. Между другото е доказано, че водата води до пристрастяване с хероин. След направено изследване се оказа, че 100% от хероиновите наркомани са употребявали или употребяват вода.Да забраним водата със закон!!
2
1
 
12
 
! Отговори
50 нюанса тъпо преди 8 години
"Въпреки масовата истерия около екранизацията на Петдесет нюанса сиво, вероятно вече бяхте забравили за филма с участието на Дакота Джонсън и Джейми Дорнан."Но за жалост вие пак решихте да ни напомните за това недоразумение.
1
8
 
15
 
! Отговори
Жертва на марахуана преди 8 години
След като се набодох със спринцовка марихуана животът ми отиде на кино. Оценките ми се влошиха, а след като започнах да взимам хапчета мархуана и гаджето ми ме заряза. Не се ДРУСАЙТЕ с марихуана. Откакто съм на цигари и ксанакс се чувствам много по-добре, направих само два аборта.