Фасбендер – най-талантливият барман в Холивуд

Той e звезда в премиерните филми "Стив Джобс" и "Макбет"
Обновена: 18 сеп 2015 08:00 | 18 сеп 2015 07:55, Теодора Драгоева
2
Фасбендер – най-талантливият барман в Холивуд
Снимка: T, The New York Times

Майкъл Фасбендер е един от най-колоритните и желани холивудски актьори в момента. И макар че славата го застига късно и пътят му на големия екран е сравнително кратък, звездата може да се похвали с куп участия в едни от най-добрите филми в последните години.

Макар че Майкъл не бе номиниран за „Оскар“ за ролята си в „12 години робство“ според много критици превъплъщението му е било брилянтно. През октомври пък ще се състоят световните премиери на двата нови филма на актьора, в които на Фасбендер са поверени главните роли.

Холивудската звезда ще покорява сърцата на феновете с филмовите проекти „Стив Джобс“ и „Макбет“. По тази причина бившият барман дава интервю за списание T – част от New York Times. В него 38-годишният Майкъл споделя интересни факти от живота си:

1. Майкъл Фасбендер припаднал на снимачната площадка на „12 години робство“ заради интензивността на сцената, в която изнасилва героинята на Лупита Нионго.

2. На стрелбището той има почти перфектна точност.

3. Когато през 2011 година актьорът си взима шест седмици почивка, той посещава филмовия фестивал в Сараево заедно с баща си. Там кметът на Дубровник предлага на Майкъл едноседмично пътуване с лодка. Към звездата и баща му се присъединява и неговата майка, така че тримата си организират семейно ветроходно пътуване.

4. Една година Фасбендер решил да се пошегува с родителите си по случай 1-ви април (Денят на шегата). Той накарал своя шофьор да се обади на майка му и баща му, и да им каже, че синът им е в затвора и се нуждае от 10 000 долара за гаранция.

5. Във филма „Макбет“ актьорът играе прокълнат цар. В реалния живот обаче звездата споделя, че не вярва в пророчества, знаци и суеверия.

6. Късметлийското му число е 7. Роден е през 1977 година и през 2007 година се снима във филма „Глад“.

7. Майкъл Фасбендер прекарва по-голяма част от 20-те си години като барман. По темата той споделя: „Наслаждавах се на бара, но Боже, аз наистина, наистина исках да бъда актьор“.

В галерията на Тialoto.bg може да разгледате още снимки от най-новата фотосесия на талантливия Майкъл Фасбендер за списание T.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
мое ли,а? преди 8 години
Барман напрай ми един бъркоч!