Чарли Хънъм – горещият крал Артур

Вижте новата фотосесия на звездата
28 сеп 2015 08:20, Теодора Драгоева
1
Чарли Хънъм – горещият крал Артур
Снимка: V Magazine

Чарли Хънам позира гол до кръста в нова фотосесия за списание V. Красивият британски актьор, който наскоро се превъплъти в образа на Крал Артур в следващия филм на режисьора Гай Ричи, демонстрира леко страховит сексапил, достоен за герой от сериала „Зловеща семейна история“.

Бившият актьор от шоуто "Синовете на анархията" показва лукава усмивка и странни изражения на лицето, като на моменти погледът му е дори плашещ.

В придружаващото интервю Чарли говори открито за отказа си да поеме главната роля в еротичния филм „50 нюанса сиво“. Той беше първият избор на кастинг директорите за ролята на Крисчън Грей.

Хънам споделя, че решението му да откаже проекта, е най-емоционалното, разрушително и трудно решение, което някога е взимал. Той отрича информациите, че отказът му има нещо общо със сексуалното естество на сюжета на филма.

Чарли също така признава, че още тъгува за своя герой от сериала „Синове на анархията“ Джакс Телър, тъй като се е снимал в шоуто в продължение на цели 7 години.

Той казва: „Изпуших няколко цигари на задната седалка на колата си, поплаках си малко и казах сбогом на Джакс. Беше точното време да се разделя с този герой. Слязох от мотора, свалих си пръстените, съблякох си коженото яке и се разделих с ножа си....“

Лентата „Рицари на кръглата маса: Крал Артур“ трябва да излезе по кината на 22 юли 2016 година.
Вижте снимките на Чарли в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ммм жива пасивна британска шве.с кеф бих е праснал