Лео изглежда много щастлив с новото си гадже

Дали тази блондинка няма да стане съпруга на актьора
29 сеп 2015 12:44, Мария Дуковска
5
Лео изглежда много щастлив с новото си гадже
Снимка; Splash News

Леонардо ди Каприо май най-накрая откри идеалната блондинка, с която изглежда наистина щастлив. 40-годишният холивудски актьор излиза с 25-годишния модел Кели Рохърбах от няколко месеца, но двамата вече демонстрират, че са лудо влюбени един в друг.

Лео обикновено крие личния си живот и досега не се е показвал твърде много с експриятелките си, сред които са топ красавиците Бар Рафаели, Жизел Бюндхен, Ертин Хедъртън и Тони Гарн.

С Кели нещата обаче изглеждат много по-истински и дори се говори, че Рохърбах, която е модел на The Sports Illustrated, е успяла да влезе под кожата на звездата, така както никоя друга преди нея не е успявала.

Според последните информации Лео и Кели вече живеят заедно в неговото жилище в Манхатън, Ню Йорк.

Освен това Рохърбах вече ходи навсякъде с Леонардо по неговите изяви, свързани с проектите му за борба със световната бедност.

Чрез своята фондация Ди Каприо подкрепя най-различни благородни каузи като опазването на околната среда и защитата на застрашените видове.

Пет пъти номинираният за „Оскар“ актьор ще получи наградата „Actors Inspiration Award“ на церемония в Лос Анджелис на 5 ноември, като признание за постиженията му на големия екран, както и за филантропската му работа.

Още звездни новини четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Tina преди 8 години
Накрая ще се ожени за брюнетка.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"....успяла да влезе под кожата на звездата...." - само ако успее да му сложи халката, засега е влязла само под чаршафите!!