Анджелина Джоли: Връзката ни с Брад не е идеална!

Звездата признава във "Vogue", че с Пит си имат своите конфликти
20 окт 2015 07:24, Теодора Драгоева
10
Анджелина Джоли: Връзката ни с Брад не е идеална!
Снимка: Vogue

Анджелина Джоли позира в нова сесия за американския "Vogue" и то заедно с цялото си семейство. Компания ѝ правят нейният съпруг Брад Пит и 6-те им деца - Шайло, Вивиан, Нокс, Мадокс, Пакс и Захара.

Холивудската звезда е заснета от топ фотографката Ани Лейбовиц в една фотосесия, вдъхновена от Хелоуин, като на основния кадър тя носи дреха на Saint Laurent.

Актрисата за първи път признава пред изданието, че със любимия ѝ Брад са като всяка друга двойка по света и си имат своите търкания и конфликти. Тя говори открито и защо не е изчакала да навърши 50 години, за да се подложи на двете си превантивни операции - двойна мастектомия и премахване на яйчниците, а го е направила на 40.

В интервюто Анджелина обсъжда още предстоящия си филм, който с Брад заснеха в Малта миналата есен, точно когато трябваше да се радват на медения си месец.

Става въпрос за лентата "By The Sea". Филмът разказва за съпружеска двойка, която заминава на почивка във Франция в опит да спаси своя разпадащ се брак.

Джоли обаче е категорична: "Сюжетът на филма не е автобиографичен. С Брад си имаме своите си проблеми, но те са много различни от тези на героите ни".

Въпреки, че Анджи твърди, че с Пит си имат проблеми, на кадрите във Vogue те изглеждат като едно безкрайно щастливо семейство.

Двете звезди сключиха брак миналата година през август в техния френски имот "Шато Миравал".

Двамата са заедно от 2004 година, като се влюбиха на снимачната площадка на общия си филм "Мистър и мисис Смит".

За двете си тежки операции Джоли казва: "Трудно беше. Това не са леки операции. Вкъщи се шегуваме, че в понеделник снимам филм, във вторник се оперирам, в сряда влизам в менопауза, в четвъртък се прибирам и в петък пак съм на снимки".

Вижте снимките на красивата актриса и режисьор в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Божил преди 8 години
Нищо- ще се оправи.
5
0
 
3
 
! Отговори
dk преди 8 години
все ще се4 намери някой да оплюе хубавмо начинаниепо добре ли е да гледа кучета вместо деца както го правят някои егоистиа тази жена въпреки заетоста си отглежда 6 деца,което е много трудноне е само да ги нахраниш а да дадеш от себе си любов,което не всеки егоист го можеа такива вече се навъдиха много в света
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А какво още не ви достига, че да стане едална. Кога богаташчетата ще се сетят, че не всичко е в парите.
3
0
 
12
 
! Отговори
Много сте прости преди 8 години
От цялото интервю, което може да се прочете във Вог, това ли извадихте като заглавие? И никъде не е казва: "Връзката ни с Брад не е идеална" или че имат своите конфликти. "Issues" не се превежда като "конфликт". Самата статия е написана толкова красиво и интересно за всичко, което правят за света, за страстите им и каузите им, а вие тичате на евтинкото отново. Срам!
2
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Туй откаченото докога ще се обажда? Виж, снимки може да праща по списанията. За гледане, и с достатъчно фотошоп, още става.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1.Ако знаеш повече , Брад се ожени за Анжелина , когато тя беше осиновила 2 деца . И той ги осинови също !След това двамата си имаха 3 деца !