Звездите са различни, когато са с децата си

Как се променят знаменитостите в компанията на наследниците си
24 окт 2015 22:40, Теодора Драгоева
0
Звездите са различни, когато са с децата си
Крис Хемсуърт целува един от двамата си сина (близнаците Саша и Тристан); Снимка: Instagram

Съпругата на Крис Хемсуърт – Елза Патаки сподели в Instagram сладък кадър на мъжа си, който целува един от двамата им сина – близнаците (Саша и Тристан). Под снимката тя е написала, че се "разтопява" в този сладък момент на интимност между баща и син.

Красивата испанка не е единствената звезда, която редовно показва на последователите си в социалната мрежа прекрасни моменти с децата си, уловени от камерата.

В Холивуд е пълно с горди родители, които не се притесняват да афишират емоционални семейни моменти и най-вече снимки на децата си в интернет. Повечето подобни кадри разкриват една съвсем различна светлина от живота на знаменитостите, която няма нищо общо с бляскавата им поява на червения килим.

Когато са около своите наследници, иначе красивите и сексапилни известни личности са готови да се държат глупаво, да правят смешни муцуни, да се снимат без грим, да показват най-игривата страна от характера си и т. н., припомняйки си своето собствено детство.

Вижте снимки на други звезди, които се умиляват до максимум, когато са в компанията на своите наследници, в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации