В плажната вила на Миранда Кер

Супермоделът отваря вратите на вилата си в Малибу
29 окт 2015 08:15, Теодора Драгоева
2
В плажната вила на Миранда Кер
Снимка; Vogue Living

Австралийският супермодел и бизнесдама Миранда Кер отвори вратите на плажната си вила в Малибу, специално за списание Vogue Living.

Тук красивата брюнетка живее заедно със своя малък, 4-годишен син Флин, като тя купи къщата преди около две години, малко след развода си с актьора Орландо Блум.

Преди да се премести на юг, Кер живееше близо десет години в Ню Йорк и по-точно в Манхатън, където градеше кариерата си на модел.

За тази голяма промяна тя казва: "Обичам Ню Йорк много, но чувствам, че Флин има нужда от открито пространство за игри. Сутрин, той обича да се разхожда в градината ни и да проверява дали ягодите ни не са пораснали, обича да кара колело, да плува в басейна или да скача на батута. Това не е характерно за начина на живот в Ню Йорк. "

Красивата калифорнийска къща на Миранда, предлага невероятен изглед към Тихия океан. Нейният интериор е толкова светъл и приятен, че създава едно усещане за простор, спокойствие и свобода.

До голяма степен тази къща прилича много на родния дом на Миранда в Австралия - той има голяма веранда, много открити пространства, а всичко в интериора е направено от естествени, екологично чисти материали.

Вижте в галерията нa Тialoto.bg снимки от дома на красавицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Агент Дейл Купър преди 8 години
Много бъркаш. Миранда Кер си направи милионите още като модел. Ич не я касаят на Орландо парите
1
8
 
3
 
! Отговори
Handel преди 8 години
Преведено на български - напуснала е Ню Йорк, защото са престанали да я търсят като модел, тъй като вече не "съпругата на Орландо Блум" и е купила къщата с парите, които е получила от развода.