Марлон Брандо - потенциален баща на сина на Джако!

Младият Маколи Кълкин също може да е татко на момчето
9 ное 2015 12:50,
3
Марлон Брандо - потенциален баща на сина на Джако!
Снимка: Facebook

Легендата на киното Марлон Брандо може да е истинският баща на Принс Джексън - най-големия син на Майкъл Джексън, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на един от най-близките приятели на покойния Крал на попа.

Марк Лестър твърди, че Майкъл Джексън е поискал група известни мъже да дарят своя сперма, когато навремето е правил опити да създаде семейство с медицинската сестра Деби Роу.

Списъкът с потенциални бащи на 18-годишния Принс Джексън освен Марлон Брандо включва известния експерт по паранормални явления Ури Гелер, актьорите Кори Фелдман и Маколи Кълкин, и дерматолога Арнолд Клайн.

"Майкъл поиска от всички свои близки известни приятели - от Ури и Кори до Марлон и Маколи, да дарят семенна течност. Маколи тогава беше най-младият, а Марлон беше прехвърлил 60-те, но това не изключва възможността някой от тях да е биологичен баща на Принс", казва Марк Лестър.

Лестър разкрива, че Марлон Брандо е прекарал много от последните дни от живота си в имението Невърленд на Майкъл Джексън.

"Когато посещавах Майкъл, се отбивах да поздравя Брандо. Той седеше със затворени очи, но когато приближавахме към него, внезапно ги отваряше. Това ме плашеше. Откривам забележителна прилика между тогавашния Марлон и Принс Джексън такъв, какъвто изглежда днес", допълва Марк Лестър.

Лестър обаче смята, че е най-вероятно биологичен баща на най-големия син на Джако да е дерматологът Арнолд Клайн заради близостта му с медицинската сестра Деби Роу, която е работила при него преди да се омъжи за Майкъл Джексън през 1996 г.

"Клайн контролираше процеса и нищо чудно да е използвал своя собствена сперма за изкуственото осеменяване на Деби. Близостта му с нея го прави най-вероятният кандидат за биологичен баща на Принс. Приликата му с младежа е поразителна", казва Марк Лестър.

Спекулациите около бащинството на децата на Краля на попа битуват отдавна. Майкъл Джексън винаги е настоявал, че е биологичен баща и на трите деца, въпреки липсата на прилики с него. Слуховете продължиха и след смъртта му през 2009 г. Арнолд Клайн навремето също подхрани предположенията, че той е истинският баща на Принс Джексън.

В края на миналия месец 18-годишният младеж за първи път взе отношение по въпроса. В отговор на провокативен потребител на Туитър Принс Джексън намекна, че е възможно Майкъл Джексън да не му е биологичен родител, но настоя, че е той е единственият баща, когото познава и признава

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не сте забелязали момчето е бяла, а Джако си е , така че всичко е ясно.
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
pravo si e deteto. kakvo se mesiat v jivota na dezata mu.

Спонсорирани публикации