Спилбърг хареса "Междузвездни войни", Лукас се гневи

Лукас се почувствал като разведен на сватбата на дъщеря си
2 дек 2015 14:30,
48
Спилбърг хареса "Междузвездни войни", Лукас се гневи
Снимка: Reuters, архив

Режисьорът и сценарист Стивън Спилбърг признава в интервю за френското издание RTL, че вече е гледал филма "Междузвездни войни: Силата се пробужда" и е останал доволен от видяното.

Спилбърг изразява съжаление, че не е могъл да заснеме нито един епизод от космическата сага. Той споделя, че е гледал всеки от тях по няколко пъти.

"Мисля, че "Междузвездни войни: Силата се пробужда" има шанса да се превърне в най-добрия филм на всички времена", отбелязва Спилбърг и добавя, че три пъти е гледал лентата на режисьора Джей Джей Ейбрамс.

От своя страна режисьорът Джордж Лукас, създателят на "Междузвездни войни", който не е участвал в подготовката на седми епизод на киносагата, признава, че изпитва противоречиви чувства към новата лента.

По думите на Лукас, цитиран от Ройтерс, той се чувства като разведен баща, който присъства на сватбата на вече порасналата си дъщеря.

Там е бившата му съпруга, а това, което той трябва да направи, е да седне и да се наслади на мига.

Лукас, за когото се твърдеше, че ще е консултант на "Междузвездни войни: Силата се пробужда", не е участвал в работата по лентата.

В интервю за "Вашингтон поуст" той казва, че или си диктаторът, или не си. Затова предпочел развода. В противен случай можел да се намеси, да влоши нещата и да попречи на Джей Джей Ейбрамс да наложи визията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
4
 
! Отговори
Ханс преди 8 години
Еврейска му работа
24
3
 
0
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
до всички:Абе знам за вас и даеш да бяха го направили филма пак щяхте да го харесате.
23
1
 
4
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
И за Междузвездни войни ли намерихте да се скарате :( Явно сме патологичен случай - преди се колеха с брадвите заради БСП и СДС и кво - и двете почти ги няма.Щях да пиша нещо за сагата, ама тия безсмислени скандали ме разочароваха - живейте си в ада приживе!
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еп.7 :Welcome to the back side of the force :)
21
2
 
7
 
! Отговори
Тодор Ивановски преди 8 години
Как пък и на такива новини, платените *** намират смисъл да пишат простотии, бе?! То е ясно, че им плащат на брой постове, ама хайде да оставим поне развлекателните страници без политическите ТъПОтии и ДеБИЛщини. Рано или късно ще се въведе регулация в интернет всеки да влиза с истинско име и ЕГН и тогава бизнеса на тия ще умре рязко. Защото е много лесно да пишеш анонимно всякакви безумни глупости и обиди, ама ако трябва да застанеш с име зад това, тогава да видя кой ще пише.
20
2
 
11
 
! Отговори
LethianDream преди 8 години
Гневен, разкажи ни сега за Хаарпа и за рептилите :D Вземи излез малко от задния двор на къщата си, където ти е външната тоалетна и се поинтересувай малко от кино преди да пишеш врели-некипели. Няма никакво значение дали даден актьор, актриса или режисьор са бели, черни, пембени, евреи, рептили, роби и т.н. Гледай даден филм или сериал с положителна нагласа, защото обикновено вътре има скрит или явен смисъл/поука и можеш да хванеш нещо, което да вкараш в живота си и да го осмислиш поне малко.
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей хора нали знаете ГНЕВЪТ, СТРАХЪТ и НЕТЪРПЕНИЕТО водят към Тъмната страна, така че не бъдете толко гневни по отношение на филма. :))
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Якооооо
17
1
 
16
 
! Отговори
До Гневен българин преди 8 години
Знаеш ли колко ме боли ... дедовия, че са евреи. И двамата са ВЕЛИКИ режисьори, ако ще и от Гана да са, това не би ми попречило да се насладя на филма.
16
1
 
23
 
! Отговори
Принцеса Лея преди 8 години
За новия филм не мога да кажа нищо, не съм го гледала още, но класическата трилогия винаги ще си остане, поне за мен, един от най-великите филми! Гледала съм го като дете, гледах го и сега, вече на 30 години и пак ме зарадва, а като дете бях направо влюбена в този филм.Не бъдете толкова критични!И нека Силата да бъде с вас!
15
4
 
12
 
! Отговори
Sasho do Гневен бълг преди 8 години
ТО И АЙНЩАЙН Е ЕВРЕИН АМА ТИ КОЙ СИ БЕ СЕЛСКА ПРЪЧКО. Я МАРШ В ***.
14
4
 
16
 
! Отговори
:) преди 8 години
Лукас не са го допуснали да участва, защото той не е достатъчно толерантен към ****алите. А както вече всички знаят, един от основните герои в новата серия не е нито от светлата, нито от тъмната страна, а от обрататната страна. :)
13
3
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
До do 6Абе те и първите три серии се харесват главно поради носталгия, като особено първата и третата доста отстъпват на "Империята отвръща на удара". Истината е, че Звездни войни трябва да бъде анимация, но не като тази новата на Дисни с джедая - Аладин, а по-скоро като последните сезони на Clone wars - доста мрачни и сериозни за детски филмчета. Аз обаче с интерес очаквам новата част, дори да е претоплена манджа. Някак е глупаво да отричаш нещо, преди да си го видял.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гневен българинОсвен гневен, май си и глупав..
11
8
 
10
 
! Отговори
do 6 преди 8 години
Аз съм луд по старите серии, орогонала. Всичко друго след 1983г е шит и още шит
10
1
 
19
 
! Отговори
mda преди 8 години
Аз съм от почитателите на Междузвездни войни... На никой не съм се опитал да наложа своето виждане защо харесвам сагата. Затова и ми е толкова чудно като чета коментари кой от кой по негативни. Не смятам, че е задължително гледането на нещо което не харесваш. Има хор които харесват "Междузвездните войни" има акива които си падат по черно бели класики и такива които харесват "листопад"... Крайните изказвания без обосновка особено са просто изразяване на лош вкус..
9
3
 
20
 
! Отговори
LethianDream преди 8 години
И като са евреи какво да правим? Да не им гледаме филма ли? Баси ограничения мироглед имат платените драскачи на Атака.. Отивай да си гледаш разгневен старо хубаво руско кино, не се занимавай с Междузвездни войни и еврейските им неволи.. С кеф ти щракнах минуса, ама аз съм хейтър :D
8
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
джедай- ноу уей да гледам това недоразумение
7
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре че Лукас няма пръст в тази серия, защото видяхме какви ги сътвори с епизод I II III
6
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Междузвездни войни му мина времето, но заради голямата рекламна кампания отново ще натрупа огромни приходи.