Да не си черен дроб на Коцето в днешно време

Певецът и съпругата му показаха сина си Александър
15 дек 2015 12:37, Александър Попов
36
Да не си черен дроб на Коцето в днешно време
Снимка: Лилия Йотова за сп. Story

Тази година семейството на фолк певеца Константин ще посрещне празниците с още едно попълнение. Със съпругата му Надя за първи път показаха сина си Александър, който се роди на 11 октомври пред сп. "Story".

5-годишната им дъщеря Мариана е била инициаторът мама и татко да й "донесат" братче, а след като те й казали, че правят каквото могат, тя се обърнала с молби към дядо Боже да сбъдне по-бързо мечтата й.

"Надето забременя с Мариана в Тайланд, а с Александър - в Дубай. Като ходим на гости се шегуваме, че взимаме тайландчето и дубайчето с нас", шегува се Коцето и се хвали, че е татко за пример.

"Какво да правя, жалостив съм. През деня работя, нощно време – работя, и ако случайно съм почивка и мога да се наспя, не си почивам, а гледам детенцето. И ми е мъчно за Надето, защото все пак ми е млада женичката, хубава е, не искам да се тормози. Аз съм възрастен, мен кучета ме яли", обобщава той.

"Затова прави намеци за трето дете, защото не иска да ме тормози", допълва Надя.

"Просто се опитвам да оправя някак си отрицателния прираст на населението в България", контрира я Коцето.

Като всички хора и те имат тежки моменти в брака.

"Най-неприятният момент беше, когато Коце замина без мен за Америка. Беше ми изключително трудно. Отстрани може би изглежда глупаво, но това е най-дългата и най-драматичната ни раздяла откакто се познаваме. Аз бях в напреднала бременност, трябваше да родя всеки момент и се ужасявах, че той може да не е тук, когато това се случи. Липсваше ми подкрепата му, това, че нямам с кого да се заяждам. И затова се заяждах с всички останали", разкрива Надя.

Тя признава, че не го ревнува от жени, а само когато липсва от вкъщи. И двамата се надяват през следващата година да намерят повече време за себе си, работата да остане на заден план.

Коцето признава, че най-много се уморява, когато е в дискотеката и всички се веселят, а той трябва да работи.

"Ами не става така, скучно е, а и това се отразява на хората в заведението. Затова не отивам на работа, а на купон, взимам си питие и после, разбира се, ми става тежко и уморено... Да не си черен дроб на Коцето в днешно време", разкрива певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Надябебеконстантин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Za poreden put Bulgarina se dokazva kato zavistliv i PROST chovek. Bravo na mladoto semeistvo i Kocento si go mesti za vashite komentari :)
6
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има нещо *** в тоя индивид,от чисто медицинска гледна точка.
5
24
 
11
 
! Отговори
------------- преди 8 години
Не се шегувам, не иронизирам, не се подигравам, не се смея, сериозна съм. Прекрасно семейство. Кое не Ви харесва?
4
22
 
24
 
! Отговори
------------ преди 8 години
Не ми давайте минуси. Кое не харесахте от коментара ми. Тези се харесват, обичат се, май се ожениха, не съм сигурна. Нали това е важното в живота? Той създал семейство, деца, върти пари някакви. Щастливец. Гледа отгоре отгоре на живота, има си своите слабости, дрогичка, пиене, кво толкова. Тя - красавица, млада, гледа си децата, няма кой знае какъв стремеж да става някаква си, па за какво ли и е, като си има всичко момичето? Кое ви хареса? Нали това е нормалното, гордото, хубавото? Идеални са.
3
28
 
19
 
! Отговори
---------------- преди 8 години
Прекрасно.... семейство. Тези са ми пример за успешно семейство. Ето това е жена за пример. Красива, млада, взема някой по-възрастен, е че се друса и пие все тая, нали носи пари, забременява, ражда две деца, не му прави проблеми като го няма, не го ревнува. Мила, нежна, приятна. Нали? Чудесно семейство. За какво му е на Коцето жена като Райна? Да се мъчи, да му пили нервите, да го дразни, да го нерви. Не му трябва. Това е то. Мечта. Завиждам им благородно. Че не мога да съм като тази.
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Възрастните мъже се държат бащински с жените си.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идилия!